petek

19

maj 2017

0

koment.

D.O.M.: Praktično, poceni in zelo trendi!

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Trenutno velik hit pri opremljanju in dekoraciji doma so leseni zabojčki in palete, ki jih lahko uporabimo na tisoč in en način. Naravno je najboljše, poda se dobro zelo različnim stilom, pa še odlična in poceni rešitev je. Med nešteto različnih načinov za učinkovito organizacijo doma, so leseni zabojčki in palete zame ena najboljših pogruntavščin in idej.

Še zlasti lepo se ujemajo s priljubljenim skandinavskim slogom notranjega opremljanja, kjer enostavni detajli iz naravnega lesa pridejo še posebej do izraza. Če se morda zdi, da se enostavni leseni dizajn ne poda dobro v notranje prostore doma, pa je mene najbolj navdušil za balkone in terase. Nekaj takšnih idej sem našla tudi v mömaXu, kjer so polnih inovativnih idej za dom.

IMG_0898

In glede na to, da sem o paletah, s katerimi lahko ustvarimo pravo vrtno pohištvo že pisala, sem se tokrat bolj osredotočila na ‘stensko dekoracijo’, oziroma rešitve za shranjevanje najrazličnejših stvari in to v skoraj vsakem kotičku stanovanja ali hiše.

Služijo nam lahko kot stenske police v dnevni sobi, kuhinji ali domači pisarni, spremenimo jih lahko v prikupno klubsko mizico, uporabimo za shranjevanje čevljev, knjig in revij, lahko postanejo uporaben del garderobne omare in še bi lahko naštevala. Potrebno je samo malce ustvarjalnosti in delovne vneme!