torek

14

februar 2017

0

koment.

DIY: Izdelaj ljubezensko kroglo za valentinovo

Avtor , Objavljeno v D.O.M., DIY

Vam je zmanjkalo idej, kaj bi mu podarili za valentinovo? Tu je preprost DIY, ki ga lahko naredite kar iz predmetov, ki jih imate doma.

Snežna krogla je zelo romantična, tako da ni prav nič drugače z ljubezensko. Kroglo lahko izdelate zelo hitro, saj imate skoraj zagotovo vse potrebne stvari doma. Potrebujete kozarec za vlaganje, jaz sem kupila novega za hranjevanje živil v mömaXu za dva evra, okraske in lepilno pištolo.

IMG_4810

Odločila sem se, da bom v kozarec dala okvir s fotografijo, ki bo nalepljen na bel pesek. Postopek sem začela z lepljenjem kamnov na notranjo stran pokrovčka. Pri lepljenju morate biti pazljivi, da pokrovčku ne odvzamete prostornine, ki jo potrebuje kozarec, tako da čim večkrat testirajte. Lepljenje kamenčkov, kupila sem jih v mömaXu za par evrov, vam bo vzelo največ časa. Ko se je “gora” belega svetlečega kamenja osušila, sem nanjo nalepila okvir, v katerega ne pozabite dati svoje fotografije, jaz sem za DIY pustila kar motiv 🙂

diy_krogla

Ker sem želela, da se okvir spoji s kamenjem, sem desni rob okvirja prelepila s kamni, saj se mi je zdelo, da bo drugače preveč srčkasto. Nato sem v posodo stresla zlate in rdeče bleščice ter nekaj mini plastičnih srčkov. Kozarec sem napolnila z vodo, zaprla in mini valentinovo darilo je pripravljeno za vašega valentina.

IMG_4833