ponedeljek

17

oktober 2016

7

koment.

GOODYBAG: Mazilo za tetovaže Tattoo Care

Avtor , Objavljeno v Goodybag

Včeraj ste lahko njeno zgodbo spremljali v novi oddaji Štartaj Slovenija na POP TV, jaz pa sem izdelek Jasne Grbić testirala zadnjih nekaj dneh in bila nad njim tako navdušena, da ga zdaj želim deliti z vami. Na več načinov, a o tem nekoliko kasneje.

Vsaka tetovaža je zelo posebna – in zelo osebna. Vsako obeležje na naši koži si zato zasluži skrbno nego. Da bi svojemu zagotovila kar najbolj dolgotrajno lep videz, je Jasna Grbić sama ustvarila kakovostno mazilo. To ne le ohranja svež videz barv tetovaže, temveč tudi spodbuja obnavljanje kože, jo globinsko vlaži in pomirja. Zgodba Jasne Grbić je izredno zanimiva – gre za mlado dekle, plesalko, ki je zaradi deformacije hrbtenice – skolioze, morala iti na operacijo. Po operaciji ji je ostala velika brazgotina, za katero se je kot še marsikdo drug odločila, da jo prekrije s tatujem. Tako se je Jasna spozala s svetom tetovaž, ki ga je začela raziskovati, a na trgu ni našla ustrezne nege za tatuje, zato je mazilo ustvarila kar sama.

fullsizerender

Mazilo Tattoo Care je delano ročno iz sestavin, ki blagodejno vplivajo na kožo – jo negujejo in ščitijo. Ne vsebuje alergenov in parfumov ter ni preizkušano na živalih. Uporabljate ga lahko vsi navdušenci nad tetovažami ter vsi, ki bi preprosto želeli skrbno negovati svojo kožo. Spodbuja obnavljanje kože, jo ščiti pred izsuševanjem, pomirja draženje in rdečino ter ohranja svež videz barv vaše tetovaže.

Sama sicer trenutno nimam nobene sveže tetovaže, ki bi potrebovala mojo vsakodnevno nego, a je dobro, da tudi ‘stare’ tetovaže dobro negujemo, saj tako dlje časa ostanejo tako lepe kot so bile na začetku in tega se včasih premalo zavedamo. Mazilo je po občutku zelo bogate sestave kot je za nego tatujev tudi prav, a se po nanosu zelo hitro vpije v kožo in zato ne pušča dolgo časa mastnega občutka. Sama mazilo uporabljam tudi za nego rok, še posebno zdaj, ko so jutra bolj hladna in imam občutek zategnjenosti kože. Prav tako ga rada uporabljam za kakšne ureznine, saj se mi zdi, da se ranice hitreje zacelijo. Ker gre za edinstven izdelek s slovenskim podpisom, podarjam eno mazilo tudi enemu izmed vas, kupiš pa ga lahko tudi na policah v Megamarketih Interspar.

KAKO DO NAGRADE?

Za tvoj nov ali stari tatu, ali pa samo za dobro nego kože, ti podarjam eno mazilo Tattoo Care. V komentarju deli zgodbo o svoji tetovaži – zakaj je nastala, kakšna zgodba je za njenim nastankom ali karkoli drugega o tvoji tetovaži – jaz pa bom izbrala najbolj kreativno in jo objavila v komentarju v nedeljo, 23. oktobra.

7 komentarjev

  1. TINA KRESLIN
  2. Tina Urek
  3. Barbara Zupanc
  4. Polona Kozic
  5. Doris Kravos
  6. Martina Ličen