četrtek

9

februar 2017

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Sami lepi novi kosi

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Kot veste zapravljivka veliko svojega časa ‘zapravi’ v trgovinah. Narava mojega dela kot stilistka narekuje tempo in ta pravi, da moram skoraj vsak drugi dan biti v trgovinah. Včasih to postane kar malce dolgočasno, ves čas ene in iste trgovine, kar pomeni, da poznam aktualne kolekcije skoraj do obisti. Ampak to še ne pomeni, da sem se naveličala zapravljanja ali dela kot stilistka … 

Še vedno nadvse uživam, ko pridejo na police nove kolekcije, pa tudi kakšnih dobrih razprodajnih kosov se vedno rada razveselim.

Pri zapravljivki ni več pravil. Včasih se je zaljubila v vsak nov kos, v vsak nov trend, potem je bilo obdobje, ko sem premišljeno in dokaj preudarno kupovala. Zdaj je vsega po malem.

FullSizeRender

tunika BERSHKA, 12,99 eur (znižana)

Ponavadi nakupujem kar ‘med delom’. Ko čakam na popis oblačil grem še pogledati, kaj je novega v sosednji trgovini in pogosto odidem s kakšnim mini nakupom. Še v času razprodaj sem tako v Bershki za nekaj več kot 20 evrov naletela na luštno zeleno tuniko/obleko s tilom in prosojno črno obleko, ki jo obožujem stilirati na usnjene hlače in suknjič ali pulover.

IMG_5025

pulover ZARA, 19,95 eur

Z Zari pa sem si privoščila nekaj novih kosov, zato gremo zdaj kar malce skozi nove trende za pomlad. Eden od njih je rdeča barva, ki jo je trenutno polno. Rada jo kombiniram z zeleno ali svetlo roza barvo. Zato sem si kupila rdeče tuniko z zanimivimi rokavi, ki jo lahko nosim na zelo različne načine – od sproščenih stajlingov, pa do elegantno-trendovskih.

7513045800_6_1_1

kavbojke ZARA, 39,95 eur

V Zari sem našla tudi nove in trenutno moje najljubše črne kavbojke. Trend pri kavbojkah je, da so na dolžini raztrgane oziroma potrgane. In te so zame popolnega kroja.

IMG_4328

pulover URBANI OBEŠALNIK, 38 eur

srajca URBANI OBEŠALNIK, 22 eur

V trgovini Urbani obešalnik sem se zaljubila v zvonaste rokave na svetlo modrem puloverju. Svetlo modra barva bo spomladi tudi zelo v trendu, velik trend pa so tudi zvonasti rokavi in volančki na majicah in srajcah.

IMG_5341

majica BALMAIN, 130 eur

Trenutno velik hit v modni industriji so tudi majice z napisi, z logoti. Zato sem si privoščila Balmainovo, ki sem si jo želela že nekaj časa. Komaj čakam, da bo malce topleje in jo bom lahko nosila!

IMG_5266

superge PUMA, 90 eur

Za konec pa še povsem svež nakup – po potepanju po Trstu sva prejšnji vikend skočila še v Muggio, kjer imajo menda dobro outlet trgovino znamke Twin Set. O obisku te ne bom izgubljala besed, ker me je ponudba razočarala, potem pa sem se šla malce potolažit v nakupovalni center Montedoro. Tam sem kupila nekaj malenkosti za dom, potem pa sem se še ustavila v trgovini s supergami, kjer sem samo želela pogledati ponudbo Adidasovih Superstark. In tam sem jih zagledala – razrodane Pumice Basket Heart. Izbrala sem si črne, imeli so samo še mojo številko in moram reči, da jih obožujem! Trend balentnih copatkov se torej nadaljuje!

Rdeča in svetlo modra barva, satenasti trakovi, zvonasti rokavi, raztrgane hlače in majice z napisi – to so torej stari-novi trendi, ki nas bodo razveseljevali spomladi in bodo razveseljevali tudi zapravljivko. Kaj še jo bo razveseljevalo, pa v naslednji objavi! XXX