četrtek

18

maj 2017

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Dopustniška zapravljivka

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Naslov bi lahko sicer pomenil, da si je zapravljivka vzela dopust, kar je deloma res, ker sem trenutno na toplem andaluzijskem soncu, ampak ni si pa vzela dopusta od šopinga. Dopustniška zapravljivka pomeni predvsem pripravo kovčka in zaloge poletne garderobe.

Za 6 dni približno spakiram 8-10 stajlingov. Morda se ti zdi veliko, ampak če živiš z modo in za modo, je to še kar v redu številka, še posebno, če se temperature čez dan in ponoči razlikujejo več kot 10 stopinj Celzija. Prav tako dva moja stajlinga ne sestavljata dva različna para kavbojk, dve majici in dva vrhnja dela, ampak imam rada kombiniranje – spremeniš majico in imaš lahko popolnoma drugačen stajling.

Zato sem s seboj vzela kar nekaj različnih preprostih majic z različnimi stili potiskov, ki jih bom kombinirala na par oprijetih kavbojk in pisan kimono. Ta je eden izmed trenutno mojih najljubših modnih kosov, ki jih lahko kombiniramo na različne načine in o katerem sem pisala že v aktualnem trendu tedna. Izbrala sem pisan kimono, ki je bil v primerjavi z ostalimi v ponudbi, dokaj poceni. Zaradi svoje pisanosti kimono ne potrebuje ničesar več kot belo majico in preproste kavbojke.

IMG_0895

majica ZARA

IMG_10162616499712_6_1_1

kimono ZARA, 29,95 eur

 Zdi se mi zelo uporaben kos tudi za poletje, preprosto ga vržeš čez kopalke in že si na poti na plažo in podobno.

Moji must have kosi so poletne mesece so zagotovo tudi obleke. Brez njih si ne predstavljam poletja, dopusta, ker so tako enostavni kosi, enostavni za kombiniranje in tudi trendovski in modni. V zadnjem času sem si kupila 2 obleki, ki nista poletni na prvo žogo, rekla bi, da sta predvsem zelo hvaležni za kombiniranje in ju lahko nosim tudi že spomladi in verjetno še globoko v jesen.

Prva takšna je obleka-tunika s tilom, v kateri zadnje dni praktično živim. Je kos, ki ga lahko kombiniram že zdaj z oprijetimi kavbojkami in jakno in je vsekakor tudi malce bolj šik kos za poletje.

IMG_1014 IMG_0798

obleka IMPERIAL, 89 eur

Druga pa je bela obleka z zvonastimi rokavi, ki jo prav tako nosim že zdaj, opasano z dvojnim pasom in usnjeno jakno. Spodaj pa lahko tudi oblečem oprijete hlače, če je prehladno.

1365_ATX1TFX_01_F

obleka IMPERIAL, 119 eur (tudi v beli in svetlo roza barvi)

Nepogrešljiv za močno poletno sonce je slamnik, ki si ga želim že od lanskega leta. S širokimi krajci in izpisanimi besedami. Razmišljala sem že, da bi si naročila takšnega unikatne izdelave in z besedami, za katere želim, da pišejo na njem, a sem nato v Zari našla prav tako lepega in zanimivega, da sem si ga kar kupila.

IMG_1028

sončna očala DIESEL

slamnik ZARA, 14,95 eur

V mojem kovčku se je že znašel en velik nahrbnik in dve mini torbici, ki ju bom nosila na vandranja po mestu.

Poleg allstark sem s seboj vzela še balerinke s svilenimi trakci in svoje sandale – mehke sandale s pentljo iz Topshopa, ki sem jih že pokazala v eni izmed zadnjih zapravljivk in pa nove Teva sandale s platformo.

1013112_W_FlatformUniversalCrafted_TAN_1_medium

sandali TEVA, 94,90 eur

Naslednjič pa nekaj o večnih kosih v omari.

Vaša zapravljivka Tjaša**