četrtek

23

februar 2017

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Gremo lepo počasi ;)

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Malce smešen in nasprotujoči si naslov za impulzivno strastno zapravljivko, ampak recimo, da gre tokrat počasi v pomladne trende in odkriva enega za drugim. In ker sem v začetku tedna pisala o velikem trendu, ki je trenutno zavzel praktično vse trgovine, je tudi zapravljivka posvojila in vzela za svojega trend vezenin.

V TRENDU TEDNA sem torej pisala, da je trenutno vse izvezeno, od oblačil, modnih dodatkov, čevljev, vezenine se pojavljajo praktično povsod in kar težko se je odločiti za točno določen kos, ker vsi izgledajo nesramno dobro. A kljub temu, da mi je ta trend všeč, sem do njega malce previdna, saj menim, da vseeno ne bo trajal toliko časa, da bi si nakupila celo omaro vezenih detajlov, naslednjo sezono pa bi kaj? Trgala vezenine iz oblačil in ostalih kosov? Nak, to ne gre, je spomin na neone še dovolj živ, a ne Tjaša? 😉

Zato sem kljub svojem slovesu, da sem nepremišljena in impulzivna nakupovalka, pristopila previdno. Najprej samo malce pogledala, potem pobožala, nato pomerila in šele zatem kupila. In tudi ne tako veliko kosov, pa še ti so bili cenovno ugodni, malenkosti, ki ne bolijo tako.

Prva je bila srajca iz Zare, za katero si ne bi mislila, da mi bo tako všeč, ampak ja, bila mi je, modro-bela črtasta z izvezenimi rdečimi rožami. Krasen kos za toplo pomlad, za kombinacije z belimi kavbojkami, morda tudi s kakšnim bolj drznim kosom.

FullSizeRender_1

srajca ZARA, 22,95 eur

Sklenila sem, da moram k trendu pristopiti kot prava navdušenka in zato kavbojke z vezenimi detajli ne smejo manjkati. A najti prave, to je bilo pa tokrat kar težko. Trenuten kroj, hit, ki je povsod, so tako imenovane ‘MOM JEANS’, gre za kavbojke, ki imajo visok pas, so totalno neudobne (po mojem mnenju) in nič kaj ne laskajo (moji) postavi. Nek čudni križanec med oprijetimi in ohlapnimi hlačnicami, resnično jih sovražim! In večina znamk jih ima trenutno na tone, s čudovitimi vezeninami, ki pa jih bom – hvala lepa – kar lepo preskočila. Na Boohooju sem našla ozke bele z rdečimi rožami, čeprav potihem še vedno iščem klasične modre.

dzz59333_white_xl_2

kavbojke BOOHOO, 22 eur

Puloverje sem kar lepo preskočila, no, ti pa mi delujejo mamasto, v kombinaciji z vezeninami, se mi zdi, da lahkotni materiali kot so srajce, srajčne obleke in podobno veliko bolje prenašajo kompaktne vezenine. Parke sem tudi preskočila, ker imam tri lepe parke, čeprav mi ena iz Bershke dela velike preglavice. Daljšega kroja z božanskimi vezeninami, ampak trenutno sem se zadovoljila z jeans jakno. Da sem poštena – to sem potrebovala, saj zdaj že dve leti nosim Klemnovo in če mi je ne bi vzel nazaj, bi jo prav z lahkoto okrasila s kakšnimi našitki. Tako pa imam sedaj svojo, popolno.

1139969428_2_2_3

jakna BERSHKA, 55,99 eur

Izbrala sem tudi dve torbici, eno iz Stradivariusa, eno pa iz Boohooja. Super poceni spomladanska kosa, ki bosta po mojem mnenju prišla kar prav k spomladanskim stajlingom.

dzz56096_blush_xl

torbica BOOHOO, 19 eur

Screen Shot 2017-02-18 at 19.29.39

torbica BERSHKA, 16,95 eur

Ko pišem to objavo, imam že kar nekaj drugih lepih kosov, ampak gremo lepo počasi 😉 kajne?

Vaša strastna zapravljivka, Tjaša****