četrtek

23

marec 2017

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Ko zapravljivka pospravi omaro

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Verjetno je jasno, kaj sledi pospravljeni, urejeni in malce tudi manj natlačeni zapravljkini omari? Seveda večji red, ampak tudi možnost, da se v omaro nagnetejo nova oblačila, saj je več prostora za nove obešalnike in s tem za nove pomladne kose.

Zapravljivka obožuje pomlad, obožuje nove modne smernice, ki ponavadi prinašajo tudi lahkotnejša oblačila, romantične materiale in kroje ter spomladanske barve. Vse cveti, vse buhti in tudi zapravljivkina omara ni nič drugačna.

Obožujem čas menjave modne sezone, ko zopet pospravim svojo omaro in ustvarim red, zaradi katerega zjutraj lažje sestavljam stajlinge. Zimska garderoba se pospravi in v omaro pridejo kot sem že prej napisala, lahkotnejša oblačila. Ob pospravljanju, oziroma spomladanskem generalnem čiščenju odkrijem veliko novih kosov, ki so bili skriti zadaj v omari, sestavim nove stajlinge in ugotovim, kaj sploh imam v omari ter kaj potrebujem.

No, potrebujem je precej močna beseda, ker verjetno novih kosov ne potrebujem, ampak jih želim in skoraj moram imeti. In malce bolj prosta omara je odličen razlog za nove kose.

Zaljubila sem se v kar dve usnjeni jakni. Prva je bila želja že od lanskega leta, rose gold usnjenka, ki se odlično poda bolj enostavnim oblačilom, črnim kombinacijam ali jeansu. Druga pa je bila ljubezen na prvi pogled, spomladi sem namreč nora na češnjeve cvetove, ki delujejo zelo romantično, rahločutno in seveda spomladansko. In všeč mi je to nasprotje rokerske, grobe usnjenke in romantike s češnjevimi cvetovi.

FullSizeRender

jakna NAJA BTC, 60 eur

IMG_7684 IMG_7693

jakna PULL AND BEAR, 69,99 eur

Češnjeve cvetove sem ujela tudi v malce bolj enostavnem puloverju, ki pa je odličen kos za bolj sproščene stajlinge.

IMG_6697

pulover H&M, 9,99 eur

Romantiko sem ujela tudi v rose gold metalik plisirko, ki dokazuje, da plisiranih kril še nimamo dovolj in nas bodo tudi spomladi navduševale. Prav tako pa tudi rožnato zlate še vedno nimam dovolj.

5065042620_6_1_1

krilo ZARA, 19,95 eur

Spomladi mi je všeč, da pridejo tudi lahkotnejši materiali, čipke, šifoni, tili. Na spletni strani Zare sta tako postali moji dve novi obleki, ena v pudrastih odtenkih, ena pa črna, ampak romantična črna. Obleki zaradi lahkotnih materialov lahko nosim na bolj sproščen, pa tudi zelo eleganten način.

1639001620_6_1_1

obleka ZARA, 25,95 eur

8490243800_6_1_1

obleka ZARA, 29,95 eur

Barva letošnje pomladi bo pudrasto roza. Ta barva je ena izmed mojih najljubših že nekaj časa, ker me zelo poživi, naredi nežno, prav tako pa je roza barva zelo enostavna za kombiniranje. Že prej sem si kupila že nekaj puloverjev, v moji omari pa je nov tudi svetlo roza suknjič, ki je krasen kos za kombinacije in pa modna sladkorčka za nogice – superge in sandale z vozlom, ki so tudi hit letošnje pomladi.

IMG_7484

suknjič H&M, 39,99 eur

IMG_7035

superge ZARA, 45,95 eur

IMG_8107

natikači TOPSHOP, 25 eur

Za konec pa sem si privoščila še eno spomladansko pletenino v bež odtenku, ki jo bom nosila s prav tako hitom letošnje pomladi – širokim pasom na zavezovanje, ki skoraj meji na korzet. Pomlad bo močna tudi z volančki in naborki, zato mi je raztegnjen pulover takoj padel v oči.

5536001712_6_1_1 0594024712_2_7_1

pulover ZARA, 12,95 eur in pas ZARA, 15,95 eur

 Vsekakor sem opremljena za pomlad in komaj čakam, da novi pomladni kosi zaživijo tudi na stajlingih.

Se beremo naslednjič!