četrtek

6

april 2017

2

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: O tem, kako te velika pričakovanja ponavadi pustijo na cedilu

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Priznam, da sem kar malce z zavistjo opazovala in spremljala Katjine pohode v Primark, iz katerih je vedno rajcala s številnimi nakupovalnimi vrečkami in kosi, ki so na fotografijah izgledali neverjetno dobro. V Primarku sem bila nazadnje v Londonu, kjer se mi je dobesedno zmešalo. A kmalu sem ugotovila, da le malo kupljenih kosov dejanskov nosim in da je bila večina slabe kakovosti. A vseeno sem sklenila, da dam Primarku še eno možnost.

S puncami smo si vzele žensko popoldne in se odpravile v Gradec, kjer je nam najbližji Primark. Naš namen sicer ni bil, da se takoj zapodimo v trgovine, ampak smo šle v središču mesta na okusno kosilo, nato pa se sprehodile po ulicah in sem ter tja skočile v kakšno trgovino.

Iskreno povedano, pa mislim, da smo vse čakale na Primark. Ne vem, kaj smo pričakovale, ker smo vse nekako vedele, kaj ponuja, ampak iskreno – bila sem na našponana na dober šoping. Ko sem prišla v trgovino me je najprej malce odbil vonj po sintetiki, ampak to sem pričakovala – vedela sem, da oblačila niso narejena iz kakovostnega materiala, zato sem več pričakovala na dodatkih in oddelku za dom.

IMG_9346

Dodatki so me razočarali, spomnim se, da sem v Londonu kupila na kilograme nakita, ampak verjetno je obdobje kiča mimo. Pa tudi iskreno, oddelek nakita ni bil tako močan kot sem mislila. Dom me je navdušil, kupila sem veliko, toplo in mehko odejo, dve okrasni blazini v nežno roza barvi in pa dve dišavi za dom.

IMG_9345

Ti dve sta me presenetili, ker res dobro dišita, vonj je zelo močan in dolgo časa drži. Prav tako imajo luštne dodatke za dom, svetleče table z lučkami, številne okrasne blazine, ampak tega imam doma že tako ali tako ogromno, da sem se vzdržala

Screen Shot 2017-04-05 at 16.37.17

Kupila sem še dva nahrbtnika, enega rožnato zlatega, ki ga ima tudi Katja in žametnega v svetlo roza barvi. Dejansko ju nisem potrebovala, ampak želela sem si kupiti nekaj bolj konkretnega kot blazine.

Tudi ostalim puncam ni šlo bolje, v bistvu še slabše kot meni, ki sem kar malce na silo nekaj izbirala in tlačila v košarico.

Veliko smo tudi pričakovale od oddelka pižamic, a me je tudi ta pustil povsem hladno, tako da sem pižamico in stvari, po katere dejansko prišla v Gradec (imela sem celo nakupovalni seznam!) kupila kasneje na spletu.

Izled je bil vseeno uspešen, ker smo se imele zelo luštno, glede Primarka pa takole:

1. moraš imeti malce več potrpljenja za brskanje,

2. ob prihodu si moraš znižati pričakovanja,

3. verjetno je veliko tudi odvisno od sezone in trenutne robe v trgovini,

4. imajo dober oddelek za dom in dodatke in

5. se moraš zavedati, da tam oblačila ne stanejo veliko in posledično včasih peša tudi kakovost.

Tako, to bi bil en povzetek moje Primark izkušnje, ampak to še ne pomeni, da sem nad njim popolnoma obupala 😉 se še zagotovo vidiva 😉

No, več o mojih spletnih nakupih pa naslednjič! 😉

2 komentarja

  1. Alenka Arya
  2. Larisa