četrtek

4

maj 2017

3

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Obleka, vredna vloge družica

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Čeprav je obleka verjetno ena zadnjih stvari, s katerimi naj bi se družica ukvarjala, mi zadnji mesec samo obleka hodi po glavi. Mogoče ima veliko veze pri tem nevesta Katja, ki nas družice ni kaj dosti zaposlila 😉 Tudi kar se tiče besede pri obleki, je Katja zelo skulirana nevesta, ki se je pred meseci dobila z vso druščino ‘SKUPINA NEVESTA’ in skupaj smo izbrale barve in odtenke, ki bi bile na njeno temo in stil poroke primerne. A kljub temu sem imela z iskanjem prave obleke kar nekaj težav.

7766158-2

obleka TFNC TALL, 101 eur

Kar je neobičajno, kajti ponavadi se zelo hitro odločim, kaj bi rada in ne kompliciram preveč, tudi za še tako gala dogodke. Sedaj pa se mi zdi, da sem bila hujša kot nevesta. Kot sem omenila že v zgornjih vrsticah, nas Katja ni hotela preveč omejevati in tudi obremenjevati z oblekami. Všeč mi je bilo to, da ne bomo vse oblečene v enake obleke – čeprav bi na željo neveste nase dala tudi vrečo za krompir – in da je se Katja odločila za bolj sproščen stil svojih družic. To pomeni, da so stili lahko tudi različni, odtenki barv tudi, dolžina obleke, vse, kar je povezano z izgledom družic in priče.

7568997-1-sage

Vse je torej kazalo na dokaj enostavno izbiro obleke, tudi izbrane barve, pudrasti odtenki, sivka in sivo-zeleni odtenki so se mi zdeli super. Po hitrem pregledu spleta, sem svoje iskanje bolj ali manj usmerila na spletno stran Asos.com, kjer imajo res čudovite obleke za družice, ki niso na prvo žogo. Asos mi je prav tako všeč zato, ker ima oddelek Tall za nas, visoke punce in ker so skoraj vse obleke predstavljene na manekenki, katere mere (vsaj višina) so napisane v spodnjih vrsticah. To se meni osebno zdi bistven podatek, ker seveda obleka izgleda malce drugače na ženski, ki je visoka 160 cm in tisti, ki ima preko 180 cm. Predvsem se podrejo vsa razmerja in proporci.

7123110-1-lavender

obleka NEEDLE & THREAD, 304 eur

Moja želja je bila dolga obleka, v kateri bom karseda sproščena, to pomeni, da obleka ni preveč popeta okrog telesa in dovoli lahkotno gibanje. In glede na to, da ima Asos celotni oddelek, posvečen oblekam za svate, priče in družice, sem bila sigurna, da prave obleke ne bo težko najti. Poleg znamke Asos so mi bile še všeč znamke kot so TFNC, boho stil Needle & Thread in Maya Tall, ki me je najbolj navdušila.

7116057-1-lavender

obleka NEEDLE & THREAD, 338 eur

Na začetku se kar nisem mogla odločiti med parimi oblekami, ki pa so tako hitro pošle, da se še utegniti nisem odločila, katero bi imela, pa so bile že razprodane. Nato sem ves čas gledala, kdaj bodo prišle nazaj, pa potem z odločitvijo omahovala ravno toliko, da so bile zopet razprodane.

6806899-4

obleka MAYA TALL, 93 eur

Potem sem odplavala k želji, da bi mi obleko naredila Maja Štamol, kateri zaupam svojo podobo za prav vsako pomembno zadevo, ampak bila sem popolnoma brez ideje, v katero smer iti. Šla sem tudi v H&M, pogledat kolekcijo Conscious, ki me je malce razočarala s samimi ohlapnimi kroji in potihem so me še vedno držale in mikale obleke na Asosu. Ena še posebno in kot zakleto, je bila ta ves čas razprodana.

8022837-1-mink

obleka MAYA TALL, 121 eur

Nato pa se me je očitno nekdo usmilil in mi med prazniki ponudil cel repertoar konfekcijskih številk obleke, ki sem si jo tako želela. En hiter mms Katji, če še vedno požegna obleko in že je bila na poti k meni. Obleka, seveda. Čez en dan pa so bile spet vse številke razprodane.

7273923-1-blue

obleka ASOS, 87 eur

Uganete, za katero od predstavljenih sem se odločila? 😉

Vaša nepoboljšljiva Tjaša**

3 komentarji

  1. Irena