sreda

7

februar 2018

0

koment.

LEPOTA: Oh, ti presneti lasje!

Avtor , Objavljeno v Lepota

Se tudi tebi dogaja to, da tvoji lasje izgledajo najbolje takrat, ko se ravno odločiš za korenitejšo spremembo? Meni non-stop! Kot da bi slutili, da se bom od velikega dela njih poslovila in se želijo narediti kar se da čudovite 😉

A tudi tokrat se nisem dala. Čas je bil za spremembo, ne toliko zaradi tega, ker bi (spet) iskala nek nov videz, ampak predvsem zaradi stanja mojih las, ki so po porodu izbrali pot navzdol po kakovosti. Redčili so se in že od poletja so bile konice v slabšem stanju, verjetno je tudi stres zaradi posebne situacije naredil svoje, po skoraj 3 mesecih preživetih v zatohli porodnišnici pa so bili še popolnoma izsušeni. Tako ni bilo smisla zakrpati, ampak preprosto odrezati.

9D398DA9-8AA1-4ADB-95E5-CC251A58D740

Nobeno presenečenje, boste rekli, seveda in tudi nisem bila preveč začudena ali šokirana, ker sem bila na kaj takega tudi pripravljena. Zato sem se tudi odločila, da tokrat ne bodo šle samo špičke (kot je hotela biti milostna moja frizerka Žana iz Studia 34), ampak, da je čas za frizuro, o kateri sem že nekaj časa razmišljala.

Verjetno bi bil pravi opis frizure daljši bob, ki je zadaj krajši kot spredaj. Dolžina še vedno spravi skoraj vse lase v čop, prav tako pa frizura še vedno izgleda dobro tudi če lasje niso popolno stilirani in so samo na hitro posušeni. Ker to je dejansko tisto, kar želim od svoje frizure.

Po tem, ko sem se v oktobru sama (!) pobarvala (kdaj me bo izučilo?!) na blond, ki se je na narastku obarvala v jajčasto rumeno, na konicah pa skoraj platinasto blond. Ker je narastek potrebno kar pogosto vzdrževati, sem se ponovno odločila za balayage tehniko barvanja. Ta mi dopušča, da tudi po nekaj mesecev ne obiščem frizerja pa moja frizura še vedno dobro izgleda.

Pred dnevi sem gledala fotografije izpred enega leta in (poglej, poglej!) začela pogrešati svoje sorazmerno dolge lase. Tako da jih bom verjetno pustila rasti in poizkusila, da jih med tem procesom čim manj mučim.

A630EDFD-1EF3-4948-8539-ECFC095F07DC

Prav tako sem začela kuro multivitaminskih bonbonov Tummy Tea Tox, ki so priromali v moj nabiralnik in ki menda prispevaju k ohranjanju zdravih las, nohtov in kože in pijem Beauty drink za čisto kožo, sijoče lase in močne nohte in napadam z vseh smeri. Javim rezultate, ko bodo 😉