sreda

8

marec 2017

0

koment.

LEPOTA: Prečisti se. Aktiviraj se. Ne odnehaj!

Avtor , Objavljeno v Lepota

Ko se naravna začne prebujati iz zimskega spanca, se z njo prebujajo tudi naše želje in apetiti po boljšem počutju, zdravi prehrani, lepšemu telesu. Spomladi vse začnemo razmišljati in načrtovati treninge za čvrstejše telo, naša hrana postaja bolj lahka in vse bolj pazljivi smo, kaj damo vase. A koliko časa traja ta naš pomladi detoks? Ne prav dolgo …

Ne verjamem v hitre diete, v rigorozne načine, kako na hitro shujšati – čeprav ne pravim, da se jih v preteklosti nisem posluževala. A z leti in z izkušnjami verjamem samo še v red in disciplino, če želiš kaj doseči in v zdrav način življenja. Zato sem bila še toliko bolj vesela, ko me je Sensilab povabil kot ambasadorko za njihov novi izdelek Tummy Tea Tox. Gre za 20-dnevni detoks program, ki ti zagotovi vse potrebno za tvojo čisto in vitko postavo.

Zakaj Tummy Tea Tox?

 • Tudi tebi prebava povzroča neprijetnosti?
 • Si pripravljena na svež stil življena brez balasta?
 • So lepa postava, več energije, fokusa in dobrega počutja del tvojih zaobljub?
 • Ali veš, da potrebuješ za zdravo hujšanje najprej prečistiti telo toksinov, ki povzročajo nabiranje maščob?

Če želimo videti spremembe, moramo telo naprej razstrupiti, kar je nekako priprava in dobra baza za vse nadaljne rezultate.

PRVIH 10 DNI: AKTIVIRAJ

Za zdravo in učinkovito hujšanje ni dovolj, da je pripravljena le tvoja volja, ampak tudi tvoje telo.

Screen Shot 2017-03-07 at 09.49.49 Screen Shot 2017-03-07 at 09.49.59

Prvih 10 dni je zato posebej namenjenih, da lahko resnično dobro pripraviš svoje telo na preobrazbo z Daily Kick in Sleep Tight čajema. Jutranji in nočni detox čaj ti bosta pomagala odstraniti svoje najhujše razvade, odpraviti napihnjenost in utrujenost ter zares aktivirati prebavo za izgubo tistih trmastih kilogramov v naslednjih 10 dneh.

NASLEDNJIH 10 DNI: ZAŽENI

Da bo tvoje telo res prenovljeno, moraš ciljati na vse ravni in organe, ki bodo spodbudili topljenje maščobic. V naslednjih 10 dneh v svoj dnevni plan vnesi še Cleanse Drink, Happy Enzymes in Slimbiotic, ki ti v zgolj desetih dneh čisto resetirajo telo! Encimi in probiotiki ti okrepijo imunski sistem, te dokončno očistijo in dolgotrajno zaženejo prebavo na vseh ravneh, Cleanse Drink pa z dozo antioksidantov zada še zadnji udarec trmastemu nabiranju maščobic.

KAJ VSEBUJE PROGRAM TUMMY TEA TOX

16807330_1364090320316091_9109782049895811881_n

Tummy Tea Tox je oblikovan za hitri zagon tvojega zdravega načina življenja s personaliziranimi namigi, planom vadbe, prehranskim načrtom in top izdelki. Ko si enkrat damo v glavo, da ne bomo več tolerirale občutka napihnjenosti in napetosti, si to želimo zagotoviti takoj. A res te ne mislimo slepiti – pri temu ti bo lahko zares pomagal zgolj celosten pristop, brez bližnjic.

Ker imam rada hitrost in učinkovitost, ti za dosego vitkega in ploskega trebuščka svetujem naslednje enostavne, a preverjene korake:

 1. Zadihaj. Tako je, prva stvar, ki te spravi v pogon ni še dodatno kopičenje obveznosti in stresa. Na dnevni bazi si vzemi trenutek, ko se ustaviš, globoko vdihneš, izmenjaš nasmeh z mimoidočim in se zavedaš vseh svojih moči, ki te bodo peljale skozi dan.
 2. Jej počasneje, uživaj v hrani in žveči več – to omogoči, da se prebavni proces prične v ustih, hrana se dobro razčleni in daje želodcu možnost, da v miru predela hrano. Tudi, če prej poješ, naj tvoji obroki trajajo vsaj 30 minut. Zaslužiš si minutko pavze.
 3. Jej manjše, a okusne obroke večkrat – to ustavi prenajedanje in pomaga nadzorovati krvni sladkor (in prav tako zmanjša neželene sladke pregrehe – Ciljaj na 5 ali 6 manjših obrokov.
 4. Razstrupi svoje telo – vzemi si odmor od vse težke hrane, ki ti povzroča napihnjenost in za vsaj dva tedna omogoči dobrim bakterijam, da naredijo svoje delo (s pomočjo Tummy Tea Tox-a).
 5. Okrepi se s smehom, vitamini in minerali. Ali na kratko – z vsemi nujnimi stvarmi, ki te naredijo odporno v vseh pogledih. Ne pozabi tudi na svoje dnevne probiotike – to so dobre bakterije, ki ti pomagajo razgraditi hrano. Najdemo jih v živilih, kot so grški jogurt, kumarice in posebni probiotični čaji.
 6. Premigaj se za vsaj 30 minut na dan – spravi svoje telo v pogon! Hoja je odličen način za spodbujanje prebave in povečanje ravni energije, prav tako so to npr. kardio in intervalni trening. Za navdih in pomoč si oglej si naš Tummy TeaTox vodnik.
 7. In seveda – naj bo Tummy Tea Tox tvoja pomoč v procesu razstrupljanja in izboljšane prebave! Naročiš ga lahko tukaj.