torek

21

februar 2017

0

koment.

LEPOTA: Pustna maska Odreda odpisanih Harley Quinn

Avtor , Objavljeno v Lepota

Če ne poznaš filma Odred odpisanih ali Suicide Squad, potem ti tale maska ne bo čisto jasna … Ogledala sem si ga proti koncu poletja in kljub temu, da film sam ni požel dobrih kritik je mene navdušil zaradi nekaterih igralcev kot je Jared Leto, ki je igral Jokerja in Margot Robbie, ki je bila super kot Harley Quinn. Lik je sicer znan lik iz stripov, Harley je Jockerjeva ljubezen in ima po mojem mnenju noro hud kostum in masko, zato sem jo za letošnji pust želela poustvariti.

Celotni videz sem spet naredila s kozmetiko Bell Hypoallergenic, dejansko sem imela vsa ta ličila doma, kar se mi zdi še najlažje. Edino kostum sem seveda kupila.

IMG_6039

Začnemo z očiščeno kožo, na katero sem dala bazo Bell Hypoallergenic za prekrivanje por. Zahvaljujoč funkciji zapolnjevanja, podlaga očitno prekrije vidnost por na obrazu. Lahkotna formula ne masti in obremenjuje kože. Bazo enakomerno nanesemo na obraz, kar ga optično zgladi, koži pa dalj časa pusti občutek navlaženosti. Več ur imamo občutek napete kože brez vidnih por in nepravilnosti. Baza po nanosu podaljša obstojnost naknadno nanešenih ličil in omogoča lažji nanos le teh.

IMG_6053

IMG_6052

Za podlago so mi služili Bell Hypoallergenic stiki. Uporabila sem 3 različne: puder v stiku, stik za senčenje obraza in kremno rdečilo za lica. Vse sem lepo zabrisala z velikim ovalnim čopičem, ki ga trenutno obožujem!

IMG_6057

Na podočnjakih sem vseeno še uporabila osvetljevalni korektor za oči.

IMG_6056

Podlago sem dobro zafiksirala z matirajočim fiksirnim pudrom. Izdelek vsebuje prosojno polnilo, ki da koži navidezni učinek zabrisanosti in s tem zmanjša vidnost rahlih gub in nepravilnosti. Puder je sestavljen iz mikroniziranega pudra v prahu, ki omogoča enostaven nanos. Navidezno zgladi kožo in jo naredi mehko na dotik. Vpije odvečni sebum in daje mat učinek brez videza maske.

IMG_6058

Predno sem se lotila senčk na očeh, sem še poudarila obrvi s setom za oblikovanje obrvi in ovalnim čopičem.

IMG_6169

Harley ima videz razmazanega mejkapa, kar sem želela ustvariti na očeh, ne pa ne ustnicah, da je maska še vedno glamurozna. Desno oko ima naličeno z rdečo senco, levo pa z modro. Ker rdeče sence nisem imela, sem si pomagala z Bell Hypoallergenic kremno šminko v odtenku 05. Zelo lepo se je nanesla in zasenčila. Nanesemo jo na zgornjo veko in zasenčimo z malce debelejšim čopičem, nato pa na majhen in ozek čopič nanesemo malce šminke in zasenčimo še spodnji del. Harley ima razmazan mejkap, zato senco povlečemo še na zunanji del lica, na lično kos, ki sem jo pred še malce osvetlila z osvetljevalcem Bell Hypoallergenic.

IMG_6167

IMG_6063

IMG_6061

Za malce bolj smoky videz sem na zunanji del očesa (na zgornji in spodnji del) še nanesla malce črne sence.

IMG_6067

Oči sem poudarila z maskaro za privihanje trepalnic. Intenzivno podaljša in priviha trepalnice ter poveča njihov volumen. Karnauba vosek, pantenol in arganovo olje ščitijo tudi najkrajše trepalnice. Posebno izbrana krtačka jih prečeše in preprečuje, da bi se zlepile.

Postopek ponovimo še na levi strani z modro senco. V TRIPLE senčilu za veke sem mešala turkizno in temno modro senco.

IMG_6068

IMG_6069

IMG_6071

Oči sem še poudarila s tanko črto črnega črtala za oči v svinčniku.

Nato pa sem uporabila drugo črtalo – tekoče črtalo in z njim na desnem licu narisala črn srček in malce bolj spodaj napisala besedo ‘Rotten’.

IMG_6072

IMG_6074

Za zaključek videza uporabim isto kremno šminko kot sem jo za rdečo senco in z njo poudarim ustnice.

IMG_6076

Nato pa je prišel na vrsto še moj kostum, ki sem ga kupila na eBayju.

IMG_6078

FullSizeRender

IMG_6086

FullSizeRender_10

FullSizeRender_11

FullSizeRender_2

FullSizeRender_5 FullSizeRender_4

FullSizeRender_6 FullSizeRender_7

FullSizeRender_8