sreda

10

januar 2018

0

koment.

LEPOTA: Uganeš, katera svetovno znana znamka ličil prihaja v Slovenijo?!

Avtor , Objavljeno v Novice

Za vse makeup junkije – verjetno vam že beseda Naked pove, katera znamka prihaja v Slovenijo … res je, to je znamka ličil Urban Decay s svojo najbolj prepoznavno kolekcijo senčil Naked!

Da kozmetična znamka Urban Decay prihaja v Slovenijo, se je namigovalo že nekaj časa, zdaj pa so veselo novico potrdili tudi pri podjetju. Med njihovimi najbolj priljubljenimi izdelki je brez dvoma njihova paleta senčil Naked, na katero prisegajo lepotne navdušenke po vsem svetu.

060217_BEAUTY_Urban_Decay_04

Vse vaše najljubše izdelke boste lahko kmalu našli na enem mestu. Urban Decay namreč napoveduje prihod v Slovenijo, ekskluzivno v Müller parfum- erije. Izbirali boste lahko med najnovejšimi izdelki: naj gre za nežna žametna senčila (vključno z nekaterimi od najbolj prodajanih palet), »drzna« kremasta rdečila za ustnice ali pa za izdelke lahkih tekstur ter spreje za končni izgled in obstojnost za celodnevni brezhiben videz vaših ličil. Vsebina vaše kozmetične torbice nikoli več ne bo taka kot nekoč.

Trenutno je Urban Decay eno NAJUSPEŠNEJŠlH podjetij za proizvodnjo kozmetičnih barv v Združenih državah Amerike, tukaj pa je njihovih TOP 10 najbolj vročih izdelkov:

Screen Shot 2018-01-09 at 12.00.23

Screen Shot 2018-01-09 at 12.00.29