sreda

6

december 2017

6

koment.

LEPOTA: Vaše ustnice potrebujejo nego v zimskih dneh

Avtor , Objavljeno v Lepota

Ustnice so občutljive na mraz, tako da jih je potrebno dobro negovati. Labello je prav za praznične dneve pripravil novo bleščilo, s katerim boste svoje ustnice negovali, a hkrati boste modne.

So bleščice in vse, kar se sveti vaš zaščitni znak? Potem vas bo navdušila originalna nega za navlažene in lepe ustnice Labello Original v šestih novih bleščečih preoblekah. Nova omejena serija iskrivih balzamov Labello Sparkle je na voljo le kratek čas.

Čas je za bleščice! 

 

Naj vas v prazničnih dneh spremlja kolekcija šestih bleščečih embalaž, medtem ko preizkušena nega balzama Labello Original navlaži vaše ustnice in jih naredi gladke. Znani balzam Labello Original neguje ustnice, njegova podoba pa se je spremenila. Šest bleščečih različic – rdeča, zlata, srebrna, rožnata, vijolična in zelena – spremeni nego ustnic Labello v pristen užitek.

labello

Preverjeno učinkovita formula s karitejevim maslom in pantenolom

Labello spada med strokovnjake za nego ustnic, ki jim ljudje po vsem svetu najbolj zaupajo. Z več kot 100 leti izkušenj je znamka Labello znana po tem, da suhe in občutljive ustnice naredi gladke in lepe na pogled in otip. Formula s karitejevim maslom in pantenolom pomaga negovati ustnice in jih navlaži za 12 ur. Pantenol je sestavina, ki se uporablja v negovalnih izdelkih in je znan po svojih obnovitvenih in vlažilnih lastnostih. Tudi karitejevo maslo ima negovalne lastnosti in pomaga navlažiti suho kožo. Ta legendarna nega ustnic je popoln vsakodnevni spremljevalec in se prilega v vsak žep ali torbico.

NA KONCU ŠE DARILA!

V komentar napiši svojo skrivnost za nego ustnic. Srečna nagrajenka prejme Labello Sparkle in čudovito majico s kristalčki znamke ELFS, ki je bila ekskluzivno izdelana prav ob predstavitvi novih bleščil.

Pa še en namig. Poskusi srečo tudi na instagramu @tkswatcom, kjer podarjamo Labello zate in tvojo prijateljico ter ruzak.

majčka

 

 

6 komentarjev

  1. Nina Bevc
  2. Eva Magdič
  3. Polona K
  4. zvonka lokar
  5. masa omahen
  6. TINA KRESLIN