ponedeljek

15

maj 2017

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Aquapeel INNOFACIAL za prenovo kože

Avtor , Objavljeno v Lepota

Aquapeel INNOFACIAL sistem je najsodobnejša pridobitev ne-laserskega razslojevanja kože. Je edini vlažilni dermoabrazijski postopek, ki v svojem delovanju združuje 7 tehnik v 1 postopku. Poskrbi za celostno globinsko regeneracijo kože ter spodbuja tvorbo novih kožnih celic. V centru lepote Tamara v Postojni sem ga preizkusila tudi sama in bila nad rezultati navdušena.

Aquapeel Innofacial nega prihaja iz Južne Koreje, vodilne države v kozmetični industriji, v Evropi pa je trenutno prisotna le v dveh državah – Nemčiji in Sloveniji. Sama nega po metodi Aquapeel Innofacial je hitra in učinkovita, saj traja le trideset minut, v tem času pa kožo globinsko regenerira. V enem tretmaju, ki se izvaja v treh fazah – prva je piling, druga čiščenje, tretja pa vlaženje kože – je zajetih kar sedem tehnik, med njimi tudi antioksidacija, s pomočjo katerih se kožo obnovi, navlaži in zaščiti. Rezultat je viden takoj – koža je čista, bolj napeta, nahranjena in sijoča.

IMG_1321

To sem lahko na lastne oči videla in občutila tudi sama. Že takoj po tretmaju je koža bolj prekrvavljena, napeta in bolj sijoča. Tretma se izvaja s pomočjo hibridne sonde z vakumom in pri njem se uporablja serume iz naravnih sestavin, zato praktično ni možnosti za kakšno alergijsko reakcijo. Je pa nega primerna tako za ženske, kot tudi za moške.

IMG_1340 IMG_1349

Celoten postopek je zelo prijeten, neinvaziven in predvsem hitro viden. Moja največja skrb je bila, da bi se mi po postopku koža poslabšala kot se to velikokrat zgodi pri podobnih čiščenjih. A koža ostaja gladka, brez mozoljev, ogrcev in nečistoč. Terapevtka Tamara vsakomur razloži postopek in posamezne faze tretmaja, hkrati pa analizira kožo posameznika. Tako sem ugotovila, da sploh nimam občutljive kože, ampak samo zelo tanko kožo, skozi katero se vse vidi, tanka koža pa se lahko tudi hitreje stara. Tudi to lahko z Aquapeel postopkom popravimo in izboljšamo.

 

KAKO DELUJE?

Istočasno delovanje edinstvene kombinacije SPIRALNE SONDE, AKTIVNIH SERUMOV in VACUUMA popolnoma odstranijo staro in poškodovano povrhnjico, sebum, ogrce in ostalo nečistočo. Z dovajanjem nujno potrebnih hranil vključno z antioksidanti, pa koži povrnejo vlago in prožnost. Tehnologija združuje aktivne rešitve za zdravo in lepo kožo, v hitrem tretmaju, ki prinese resnične rezultate brez iritacij in poškodb tkiva. Več informacij pa tukaj: AQUAPEEL INNOFACIAL.

IMG_1362

PILING FAZA

Odstranijo se stare in poškodovane celice in sebum. Odprejo se pore za nadaljno fazo.

ČISTILNA FAZA

Odstranijo ostalo nečistočo s kože. Očistijo pore. Odstranijo ogrce.

VLAŽILNA FAZA

Aktivna hidratacija kože. Vtiranje vitaminske solucije.

ANTIOKSIDACIJA

Antioksidacijske sestavine delujejo še dolgo po terapiji. In pripomorejo k vitalnosti kože.

IMG_1369

s Tamaro iz Centra lepote Tamara v Postojni, ki je pripeljala Aquapeel v Slovenijo takoj po postopku

Aquapeel Innofacial pri svojem delovanju uporablja različne tipe aktivnih solucij oz. serumov, ki jih prilagajajo glede na potrebe in zahteve posameznika. Zahvaljujoč solucijam je aquapeel postopek prijeten, vlažen in tekoč. Pri pilingu kože ne uporabljajo abrazivnih materijalov, ki bi povrhnjico poškodovali. Temveč se eksfoliacija, piling, čiščenje in vlaženje povrhnjice izvaja s pomočjo Aktivnih Solucij in njihovih izbranih učinkovin:
PILING: 
– papaja
– citrusi
– eukaliptus
– nageljnove žbice
ČIŠČENJE:
– med
– kafra
– aloe vera
VLAŽENJE:
– sivka
– vrtnica
– kamelija
IMG_1380 IMG_1382
fotografija, posneta po terapiji zvečer, brez pudra
Innofacial tretma tudi učinkovito izboljšuje različna kožna stanja, kot so akne, pigmentacija, staranje kože, reliefne nepravilnosti, dehidracija, rozacea, občutljivost tkiva in  gubice.