sobota

22

oktober 2016

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Vsak na svoj način

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

Na neobičajnih lokacijah v Londonu odkrivamo nov navdih. Stara tržnica in klasična ura s preprosto gravuro, ki je izdelana za večno inspiracijo. Nekatere stvari so brezčasne, vendar lahko z novo generacijo postanejo novo odkritje, ki vodijo v nov način razmišljanja. Ko dva svetova v Londonu trčita ustvarita nov značaj mnogih obrazov. Kateri je vaš? Nosite Henry London na svoj način.

Priznam, da sem malce obsedena z moškimi urami. Pri njih imam dve skrajnosti – ure, ki so zelo v trendu in ure, ki so zelo elegantne in poslovne. Trendovske ure so trenutno velike, surove, najlepši prikaz le-teh sta znamki Diesel in Police, za elegantne ure, ki se lepo kombinirajo z elegantnimi moškimi oblekami pa najraje izbiram znamko Skagen.

Menim, da je znamka Henry London ravno prava mešanica dveh različnih stilov, trendovske ure, ki navdušujejo s svojo barvitostjo in hkrati elegantne, ker so v svojem dizajnu zelo minimalistične in nič kaj surove ter ne prevelike.

rocna-ura-henry-london-hl39-m-0102

ura HENRY LONDON, SLOWATCH, 179 eur

Te ure mi govorijo o trendovskem poslovnežu, ki se ne boji pokazati in izrazati svojega stila, obenem pa še je vedno del poslovnega kodeksa oblačenja. Moški lahko z uro kot kosom nakita izrazi svoj stil.

rocna-ura-henry-london-hl30-us-0060

ura HENRY LONDON, SLOWATCH, 169 eur

rocna-ura-henry-london-hl25-s-0128

ura HENRY LONDON, SLOWATCH, 149, eur

rocna-ura-henry-london-hl39-s-0120

ura HENRY LONDON, SLOWATCH, 149 eur