sreda

24

junij 2015

0

koment.

NIKA KLJUN: Da sem plesala z Justinom Bieberjem si štejem v čast, a ni se ustavil svet

Avtor , Objavljeno v Intervju

Nekaj tednov nazaj, ko je bil v Los Angelesu koncert Wango Tango so nas v Sloveniji osupnile fotografije mlade plesalke Nike Kljun, ki je na velikem odru zaplesala ob Justinu Bieberju. Niki smo v Ameriko poslali nekaj vprašanj, kakšno je doživetje plesati ob tako veliki zvezdi in z veseljem nam je odgovorila.

Kako si prišla do tega sanjskega plesa?

S totalno premočeno majico, mokrimi lasmi, zaradi vročine z zarošenimi ogledali v studiu, med nešteto plesalkami in zakomplicirano koreografijo Justinovega koreografa Nicka Demoure. Tako sem dobila ta plesni nastop na avdiciji v Los Angelesu. (smeh)

Kakšen je bil občutek na odru?

Uh, nad mojimi pričakovanji! Zaradi pomembnosti nastopa sem se sicer trudila ostati osredotočena na korake, a vsake toliko časa sem se le prepustila glasbi in koreografiji. Na odru in v zaodrju smo bili vsi še v transu, tako da sem šele naslednje jutro zares dojela, kaj se je zgodilo. Z Justinom smo si pred nastopom v krogu zaželeli srečo in na odru vsi skupaj res uživali. Bil je zelo lep občutek.

Koliko šasa so potekalo priprave?

Le slabi teden dni.

nkljun13_171-Edit

Kakšen je Justin, to verjetno zanima vse slovenske najstnice?

Justin ni več mlad najstnik, kakor ga poznamo. Odraslost se je pokazala skozi njegovo interakcijo z nami in na splošno v njegovih gestah. Je super fant, ki ljubi glasbo in je rad v ustvarjalnem okolju. Bila sem pozitivno presenečena nad njim.

Ste morali pred nastopom skrivati za koga plešete?

Ni nam bilo treba skrivati, saj so vsi vedeli, da bo nastopal na koncertu Wango Tango, ko so naknadno dodali Justina na koncert, so mogli dodatno povečati število sedežev v areni! Sama nisem hotela povedati takoj, ko sem izvedela, da sem izbrana za nastop. Bila sem že na treningih, ko sem videla na lastne oči, ko so koreografi odpustili plesalce in jih zamenjali … Zgodilo se je tudi na snemanjih. Ko nam je dal koreograf zeleno luč, smo objavili novico na spletu.

Kaj je lahko sploh se več kot taksen nastop?

To, da sem plesala z Justinom Bieberjem, si štejem v čast, a to še ne pomeni, da se mi je zdaj pa ustavil svet! V moji karieri je še mnogo pomembnih reči, ki jih želim doseči in sem pripravljena za njih garati. Trdo delo je ključ do uspeha.

Foto: Vince Trupsin/osebni arhiv