torek

3

oktober 2017

0

koment.

NOVICE: Kakšni so letošnji trendi obutve?

Avtor , Objavljeno v Novice

Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, je ponovno navdušil. V svoji trgovini na top urbani lokaciji v centru Ljubljane na Čopovi ulici, je predstavnikom medijev in ljubiteljem mode predstavil trende obutve za jesen-zimo ter svojo obogateno ponudbo blagovnih znamk.

Foto 7

Nepogrešljive trende te sezone so predstavile tri modne poznavalke: Nika Veger, lepotna blogerka, Petra Windschnurer, Elle urednica mode in lepote ter Simona Kern, vodja modnega programa iz Massa. Modni guruji so gostom poleg trendov razkrili tudi svoje favorite, ki jih morajo imeti v omari vsi ljubitelji modne obutve.

Foto 4

In kakšni so letošnji trendi? »Nepogrešljive so modne superge z veliko okraski, bulerji z debelim podplatom, debele pete, okrašene s perlami in tudi seksi tanke petke, ki so v omari vsake ženske obvezne. Kot dodatki letos izstopajo še posebej krzno, ki je vidno na zunanjem delu čevlja, dodatki v obliki kovinskih barvnih značk, vezenine in obvezne bleščice ali kamni, ki dodajo tudi najbolj robustnemu čevlju tisti pravi pridih glamurja,« je letošnje največje trende strnila Simona Kern, vodja modnega programa.

Foto 8

Foto 9

Moji jesenski favoriti so absultno gležnarji z različnimi aplikacijami kot so zakovice ali perle in pa trendovske superge v nežno roza barvi.