četrtek

5

oktober 2017

0

koment.

NOVICE: Primark prihaja v Slovenijo

Avtor , Objavljeno v Novice

Že nekaj časa se po ulicah šušlja, da v Slovenijo prihaja nizkocenovna linija oblačil Primark. Včeraj je dokončno završalo, da bo nova trgovina v CityParku, kjer je nesrečno svoja vrata zaprla trgovina K&O. Lokacija je resnično nekoliko odročna, če svoj nakupovalni podvig začneš pri glavnem vhodu ob supermarketu, a verjetno je nizkocenovnik res prava znamka, ki bi lahko na tisti konec privabila večje množice in ga obudila.

Po komentar, če Primark res prihaja v CityPark smo se obrnili k njihovi zastopnici za odnose z javnostmi, ki nam je odgovorila: »V imenu Cityparka vam ne moremo podati odgovora. Vsekakor Citypark kot največje nakupovalno središče stalno skrbi, da ima v svojem okviru vedno nove in zanimive najemnike. Predvsem skrbimo za to, da slovenskemu potrošniku ponudimo tiste blagovne znamke, ki jih ni in so zelo iskane po drugih državah.«

Upajmo, da govorice držijo.

O znamki Primark

Primark je svojo prvo trgovino odprl leta 1969 v Dublinu na Irskem, kjer ima zdaj že 38 poslovalnic. Leta 1973 je sledila širitev v Veliko Britanijo, kjer ima največ trgovin kar 174. Zadnjič so se leta 2016 šrili v Italijo in Nizozemsko, tako da morda je pa res, da je leta 2018 na vrsti Slovenija.