petek

31

januar 2014

1

koment.

OUR TICKET TO KILL WITH STYLE: Včasih sem prava nehvaležnica

Avtor , Objavljeno v Our ticket to kill with style

… ali mami mi kupi najboljše rojstnodnevno darilo – stilski izziv

Prejšnji teden sem praznovala in praznovala … In se veselila ter družila z najdražjimi. Nekaj martinijev bo v bližnji prihodnosti še popitih na ta račun, ampak eden izmed popularnih stavkov, povezanih z mojimi rojstnodnevnimi darili, je: “Zate je tako težko kupovati!” Mislim res! Kdo si to želi slišati?!?!?! Jaz že ne, še posebno zato, ker sem prava prijaznica, kar se tiče prejemanja daril. Vsake pozornosti sem vesela in hvaležna, pa tudi če imam doma že 370 ogrlic, mi tista 371 še vedno enako pomeni, kot bi bila prva. Kljub temu, da imam res veliko stvari, za vsako vem, kdaj in kje sem jo kupila, kdo mi je podaril te uhane, kdo tisti prstan itd.
Edino pri eni osebi sem kruto iskrena … Itak, mami. Joj, ta moja zlata mami, ki me je o modi sicer veliko naučila, me spustila v svojo omaro prelepih dolgih kril in zlatega nakita in mi dovolila, da sem afna. Žal si z njo le redkokdaj delim navdušenje nas modnimi kosi, ki si jih kupuje, čeprav pa tudi preseneti. Ravno danes me je, s Sisleyjevim puloverjem z rdečimi ustnicami, ki ji ga zavidam.
Kakorkoli že, za moj rojstni dan se vedno lepo potrudi. Torta, kosilo, rože, šampanjec … In seveda tudi darilo. Poleg glavnega darila, mi je ponosno kupila tudi kos oblačila – krilo. Ki sem jih ga najprej tako skritizirala, češ, da je prekratko, sploh ni roza, tako kot je rekla … Sploh se nisem videla v tem krilu, kot da to ni bil moj stil, sploh si nisem znala predstavljati, kako ga bom skombinirala. In zaradi tega sem bila še bolj zafrustrirana, saj je njej enak kroj, samo bordo barve, takooooo lepo pasal. Po izbruhu sem se ji seveda lepo zahvalila in rekla, da se bom lotila izziva, kako naj ga pravilno skombiniram 😉
Da ne bom dolgovezila, ker v bistvu tudi ne vem čisto dobro, se mi je ideja o stajlingu utrnila že naslednji večer, jeeeeej!

20140127-220226.jpg
Uhani NINA ŠUŠNJARA
Majica in suknjič ZARA
Krilo XETRA
Čevlji OMARA

20140127-220403.jpg

20140127-220610.jpg
In tako je to krilo zelo kmalu postalo eden izmed mojih najljubših kosov! <3

20140127-220729.jpg
Čin čin!

Tjaša

1 komentar