torek

7

maj 2013

0

koment.

Punk’s not dead

Avtor , Objavljeno v Novice

Sienna Miller v Burberry
Vuhu! Danes ponoči se je odvijala najbolj modna rdeča preproga letošnjega leta. Če bi imela ves dan, bi fotografije buljila točno toliko časa. Tudi izpostavila bi vsako damo posebej, a toliko časa pač ni, zato za več linkam mojo najljubšo stran rdečih preprog. Oni pač napišejo, “kdo je nosil koga”, kar je pri takšnih dogodkih tudi največ vredno.

Katie Holmes v Calvin Klein
Kje bomo začeli? Na začetku. Letošnja tema Met gala je bila punk, zato ni manjkalo zakovic (Tjaše še nisem nič videla ali slišala, ampak sem prepričana, da cvili od navdušenja ob pregledovanju slik. Najbrž po ebayju že išče jakno od Sienne Miller:)). Pa začnimo pri omenjeni, ki je imela belo obleko znamke Burberry in meni navdušujočo frizuro. Dodatek s špičkami je d best. V belem pa ni bila edina.

V belih oblekah so nas navdušile “sveži” ločenki – Katie Holmes in Olivia Wilde. Katie se sicer ni čisto držala dresscoda, njena obleka je imela podpis Calvin Klein, a je nadoknadila z mejkapom in frizuro. Tudi Olivia Wilde je izbrala istega oblikovalca in modno pokazala trebušček. Preprosto, a ona je pač moja ljubljenka, njene oči me začarajo.
Rooney Mara In Givenchy CoutureRooney Mara, ko jo vidim na rdeči preprogi, se vedno sprašujem, ali je to ista ženska kot v filmu Zmajevo gnezdo. Zvesta svojemu stilu v obleki Riccarda Tiscija je zopet navdušila. V belem je bila tudi Nicole Richie preprosto v Topshopu. Vav!

 

Še nekaj beline v nadaljevanju!

Gwen Stefani In Maison Martin Margiela
Blake Lively v Gucci Premiere

Olivia Wilde v Calvin Klein

Nicole Richie In Topshop