četrtek

30

januar 2014

0

koment.

Sarah Jessica Parker predstavila kolekcijo čevljev

Avtor , Objavljeno v Novice

V svet je popeljala Manola in Louboutina, ji bo uspelo tudi sebe?

Sarah Jessica Parker je v svet poslal fotografije svoje kolekcije čevljev, ki bodo na prodaj ekskluzivno v ameriškem Nordstormu od 28. februarja dalje. V kolekciji so klasični črni salonarji, metalik poletni sandali in celo čevlji brez pet. Sarah si je privoščila celotno paleto barv, saj naj bi v kolekciji videli tudi odsev njenega otroštva. Nekaj modelov je popestrila z rožo in nekaj z usnjem, ki je videti kot ribja koža.

Cene čevljev se bodo gibale od 140 evrov naprej.

2_SJP

»Navdih za oblikovanje čevljev sem črpala iz svojega življenja – tako iz trakov, s katerimi sem imela speto pričesko v otroštvu, kot tudi iz rožnatih vzorcev, ki so zaznamovali garderobo v nadaljevanki Seks v mestu. Klasični čevlji pa so predvsem iz sedemdesetih in zgodnjih osemdesetih let,« je o svoji kolekciji povedala Parkerjeva. »Močno verjamem v kvaliteto in brezčasnost, zato sem ustvarila to kolekcijo v upanju, da jo bodo ženske lepo sprejele in jo nosile v prihodnjih letih,« je še dodala igralka, ki je zaslovela z vlogo Carrie Bradshaw, ljubitelje čevljev.

1_sjp

Sarah je svojo kolekcijo, v katero so vključene tudi torbice in modni dodatki, napovedala junija 2013. Pri oživitvi kolekcije ji je pomagal George Malkemus, direktor podjetja Manolo Blahnik, ki ga je Carrie Bradshaw ponesla med zvezde in med njunima kolekcijama bi lahko potegnili kar nekaj vzporednic.

3_sjp

Vam je všeč nova kolekcija?