ponedeljek

20

februar 2017

0

koment.

TREND TEDNA: Izvezeno

Avtor , Objavljeno v Trend tedna

Eden izmed večjih trendov letošnje pomladi bodo zagotovo vezenine. Ni vam treba do obisti poznati in spremljati modni svet, da pridete do tega zaključka, kajti trenutno so vezenine pravi hit. Pojavljajo se praktično povsod, na srajcah, majicah in topih, na kavbojkah, kjer še posebno dobro izgledajo, pa tudi na jaknah in parkah ter celo na modnih dodatkih kot so torbice, čevlji in ogrlice. Trik bo izbrati prave kose, kajti že ob ustvarjanju te objave je bilo precej težko poiskati favorite, ko pa je trenutno vse izvezeno.

TS02M05KBLE_Zoom_M_2

Motiv, za katerega sem mislila, da mi ne bo všeč, kajti spominja me na staromodno vezenje in vzorce na prtičkih. Če smo iskreni, tudi detajli na oblačilih niso šli prav dosti v drugo smer, ampak nekako delujejo. Nikoli si ne bi mislila, da mi bodo rdeče rože, izvezene na srajci tako všeč, ampak so mi!  Najbolj pogosti vzorci so tako rdeče vrtnice in pa pomladne ter rahlo jesensko obarvane cvetlice, pa ptice, stil, ki v misli prikliče deželo Japonsko.

Screen Shot 2017-02-19 at 08.32.26

zgornja vrstica z leve proti desni: kapa BERSHKA, 12,99 eur

top MANGO, 35,99 eur

ogrlica RIVER ISLAND, 17 eur

kratke hlače H&M, 29,99 eur

obleka BOOHOO, 32 eur

srajca BOOHOO, 23 eur

srajčna obleka RIVER ISLAND, 60 eur

srajca H&M, 24,99 eur

spodnja vrstica: kavbojke TOPSHOP, 62 eur

kavbojke TOPSHOP, 62 eur

krilo H&M, 29,99 eur

gležnarji TOPSHOP, 45 eur

torbica RIVER ISLAND, 35 eur

torbica BOOHOO, 19 eur

kavbojke BOOHOO, 29 eur

In kako nositi ta stil? Povsem enostavno – izberite kos, na katerem so vezenine, kot na primer tunika ali kavbojke, ostala oblačila pa naj bodo bolj enostavna, brez vzorcev in potiskov. Tako bodo vezenine na izbranem oblačilu prišle še bolj do izraza.