ponedeljek

2

oktober 2017

0

koment.

TREND TEDNA: Kratko usnjeno krilo

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

… je must have te jeseni! Nad njim sem se navduševala že v zapravljivki, sedaj pa lahko vidimo, da je ta kos navdušil mnoge modne znamke in tudi modne navdušenke.

Za mene je predvsem to zelo enostaven kos v večih pogledih:

  • enostaven za kombiniranje

Lahko ga kombiniramo na gležnarje brez ali s peto in čudovite pletenine, lahko postane del bolj rokerksih stajlingov v povezavi z usnjeno jakno, pa morda v kombinaciji s srajco tudi del malce bolj klasičnih stajlingov

  • enostaven za nositi

Samo povlečeš si jo na zadnjico in si že pripravljena za dan, prav tako pa ta kos deluje super moderno brez posebnega truda

  • zelo udoben kos

Zame so krila a-linije super udobna, veliko bolj od hlač, zato so res popoln kos, ki izgleda super dobro, pa še udobno se v njem počutiš. Dvojna zmaga torej!

A-LINIJA:

IMG_7145

krilo ZARA, 25,95 eur

krilo ZARA, 19,95 eur

krilo H&M, 24,99 eur

krilo H&M, 19,99 eur

ASIMETRIJA IN VOLANČKI:

IMG_7146

krilo H&M; 39,99 eur

krilo H&M, 89,99 eur

krilo MANGO, 69,99 eur

krilo RIVER ISLAND, 37 eur

ZADRGA ALI GUMBI PO SREDINI:

IMG_7147

krilo MANGO, 79,99 eur

krilo RIVER ISLAND, 43 eur

krilo H&M, 19,99 eur

Trenutno najbolj popularna so kratka črna usnjena krila, ki pa prihajajo v različnih krojih in stilih, od a-linije, do asimetričnih krjev, krila s čipko, zakovicami, volančki, z zapenjanjem na gumbe ali zadrgo na sredini in tako dalje.

Gre za kroj kril, ki jih je zelo enostavno kombinirati s preostalo garderobo. Tako boste lahko brez težav z njimi nosile kratke majice, puloverje, srajce in bluze, videz pa zaključile s plaščem ali krajšo usnjeno jakno.

Popoln jeseni kos!