ponedeljek

4

september 2017

0

koment.

TREND TEDNA: Pregled prihajajočih trendov za jesen

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Tega si nisem jaz izmislila, ampak nekako se vedno zgodi, da je 1. september mračen, deževen in jesenski. Zato na družbenih omrežjih kar dežujejo objave v stilu “Pozdravljena, jesen” ter “Poletja je konec” in čeprav še vedno upam na indijansko poletja, v katerega tudi verjamem, da nas bo še razveselilo, se veselim tudi jesenskih dni.

Tudi zato, da se zamenja garderoba, da oblačila postanejo bolj cosy in da celotno ozračje postane bolj domačno.

Zato danes namesto klasičnega TRENDA TEDNA kar pregled TOP 10 trendov letošnje jeseni, da si bomo lahko počasi že začeli delati zalogo. Nekaj o trendih sem pisala že v zapravljivki, sedaj pa malce bolj konkretno.  Prodajne police so namreč polne novih kosov za zgodnjo jesen, ki čakajo na prva sveža jutra. Od elegantnih, do šik in trendovskih bomo skupaj zajadrali skozi nekatere trende, ki nas bodo pozdravili jeseni.

KARO

krilo MANGO, 29,99 eur

krilo MANGO, 29,99 eur

Karo se še ne bo tako kmalu poslovilo, priljubljeno rdeče-belo kombinacjo bo nadomestila šik črno-bela in tudi sive različice. Te bodo še posebno priljubljene na suknjičih in hlačah, ki jih bomo kombinirali z eleganimi srajcami ali preprostimi t-majici z napisi.

MAJICE Z NAPISI

majica H&M, 17,99 eur

majica H&M, 17,99 eur

Izražajo neko mnenje, stanje, počutje, ali pa so preprosto zanimiva rešitev, ko zjutraj iščemo tisti popoln top za h krilu ali hlačam. Enostavna majica bo vsake hlače, pa naj bodo še tako starokopitne, dvignila v trendovske, prav tako pa je nepogrešljiv kos za kombiniranje skozi celo leto. Jeseni se bo nosila v kombinaciji z daljšimi suknjiči ali usnjenimi jaknami.

USNJE

hlače ZARA, 29,95 eur

hlače ZARA, 29,95 eur

Usnjene hlače so ‘must have’ letošnje jeseni. Če se vam zdi, da bodo na vas delovale preveč motoristično, se odločite za krilo, ki je popoln kos za kombiniranje s prevelikimi pleteninami.

GLEŽNARJI

gležnarji ASIS, 56 eur

gležnarji ASOS, 54 eur

Motoristični gležnarji s paščki in zakovicami so obnoreli modne navdušenke in trendseterke. Priljubljeni gležnarji so kot nalašč za prihajajoče jesenske dni, saj jih lahko kombinirate tako s hlačami, oblekami kot krili.

METALIK

obleka ZARA, 29,95 eur

obleka ZARA, 29,95 eur

Metalik trend bo to modno sezono spet prišel v ospredje in v kolikor se vam zdi metalik krilo ali hlače predrzna kombinacija za vsak dan, se raje odločite za modni dodatek kot je zanimiva torbica, ki bo sigurno vaša zvesta spremljevalka. Ta trend se bo lepo kombiniral tudi s pleteninami.

RESE

uhani BOOHOO, 5 eur

uhani BOOHOO, 5 eur

Ravno pravšnje za indijansko poletje, ki pa ob pravilnem kombiniranju ne bodo nič kaj ‘indijanske’ ali boho, ampak samo zelo šik! Nadgradnja res bodo za tiste bolj drzne, peresa.

PLETENINE

puover ZARA, 29,95 eur

puover ZARA, 29,95 eur

Popolne za jesen, bodo govorile o udobju, sproščenosti in domačnosti. V trendu bo vzorci kot je patchwork stil in pa zanimivi detajli kot so svilene ali usnjene vrvice na prevelikih puloverjih.

ŽAMET

suknjič MANGO, 89,99 eur

suknjič MANGO, 89,99 eur

Spet je tukaj razkošje žameta, ki je popolno v razkošnih barvah kot so smaragdno zelena, kraljevsko modra in bordo. Da ne bo jesen samo ‘siva’, si jo bomo pobarvali z žlahtnimi odtenki v kombinaciji z žametom.

MOŠKA OBLEKA

suknjič in hlače ZARA, 49,95 eur in 29,95 eur

suknjič in hlače ZARA, 49,95 eur in 29,95 eur

V ženski različici bo popolna za poslovno-elegantne stajlinge. Kombinacija suknjič-elegantne hlače ni novost v modnem svetu, samo letošnjo sezono bo manj prevelikih suknjičev oblačil in bodo bolj prilegajoča se postavi.

CVETLIČNO

obleka H&M, 29,99 eur

obleka H&M, 29,99 eur

Cvetlični trend se ponavlja že od pomladi in se še ne bo tako hitro poslovil. Popoln za boho jesen, ne bodo tako romantično razigrani, ampak bolj temačni s kančkom fatalne in vedno nepogrešljive, rdeče barve.