četrtek

30

januar 2014

0

koment.

ZAPRAVLJIVKA: 1240 evrov na 150 evrov … to se pa res splača

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Zadnjič sem pisala nekaj o tem, kako mi grejo na živce popusti, ki to niso. Danes bom obrnila kaseto in povedala nekaj o popustih, ki to so.

Da me letošnje razprodaje niso popolnoma prepričale, sem že povedala, nisem pa še povedala, da sem si privoščila tudi dva dizajnerska sladkorčka. Do prvega sem prišla po naključju, saj sem med arhiviranjem računov našla dobropis iz Galerije Emporium. Čeprav je bil dobropis iz maja leta 2012, sem se odločila, da poskusim srečo in vprašam, če še velja. Navdušena sem bila, ko mi je prodajalka povedala, da je dobropis enako denarju v denarnici, tako da sem šla takoj v lov. Odločila sem se, da si bom nekaj privoščila. Pograbila sem nekaj oblek z nalepkami Michael Kors in se odpravila v garderobo. Po nekaj probah črnih oblek in le eni zeleni, sem se na koncu odločila, pri odločitvi je pomagala tudi ugotovitev, da mi je bila najboljša črna obleka prevelika in da imam v omari okoli 15 črnih oblek, za zeleno. Zelena kratka obleka z dolgimi rokavi in netki na ramenih je šla z mano domov.

obleka_1

A to ni bil edini dizajnerski sladkorček. V Galeriji Emporium imajo v drugem nadstropju skrite zeloooo znižane zaklade. Našla sem črno-rjavo obleko z delno plisiranim krilom znamke Etro. Pika na i prekrasni obleki je odprt hrbet. Originalna cena je bila 1240 evrov, a ker gre za stari model, je bila cena slabih 150 evrov. Ja, tudi ta je pristala v moji omari in komaj čakam tople dneve, ko jo bom lahko oblekla.