sobota

10

junij 2017

0

koment.

ZAPRAVLJIVKA: Pomladni čevljci

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Pravijo, da je priznanje, da si zasvojen, pol poti do ozdravitve, a meni se prav nič ne zdi, da je temu tako.

To pomlad je v moji omari našlo domovanje kar nekaj novih čevljev in nekaj se jih je poslovilo, saj je potrebno narediti prostor za nove. Mislim, da so prve našle novo domovanje prav meni eden najljubših modelov slip-on Chiare Ferragni. Njeni prepoznavni očesi sem si želela že zelo dolgo in končno sem našla dovolj odštekan model, ki je zdaj pri meni doma. Namenoma sem se odločila za najizraziejšo barvo, saj drugače pač to niso pravi Chiarini čevlji.

IMG_2636

Poleg teh sliponk sem noro iskala še črne. Dvoje sem našla v Emporiumu in ker je bila res ugodna znižana ceno so šli čevljici Hegos in DKNY z mano domov.

IMG_2626

Najbolj odštekan model te pomladi, ki ga bom verjetno nosila jeseni, so čeveljci Pedro Miralles. Naj fotografija govori svojo zgodbo, saj je brez veze še kaj dodati. Čevlji so izraziti, tako da si tudi vsak posameznik takoj ustvari mnenje in mislim, da sta izbiri le dve – ali so ti všeč ali pa ne. Meni so.

IMG_2638 IMG_2644

Če sem zapadla v blago obsesijo s perlami, se je ta izrazila tudi v čevljih. S petko – tisto tagrdo, ki je zdaj modna – sem jih kupila na ASOSu. Ožulili so me tako, da sem potem en teden hodila samo v crocsih. Natikače s perlami sem kupila tudi v Zari in pravkar letim nazaj, da ji poskusim zamenjati, saj je na enem čevlju tavelika osrednja perla že odpadla. V Zari sem si privoščila tudi odštekano zelene metalik čevlje, ki sem jih obula za poroko. Celoten outfit vam objavim v bližnji prihodnosti. No metalik zgodba se pri Zari ne konča, ampak se nadaljuje v rčeče superge Reebook, ki sem jih kupila v Massovem outletu, ki je več kot naročen prav za takšne nakupe, ko veš, da čevljev ne boš nosil vsak dan.

IMG_2633

No, pa da ne pozabim dva najljubša nakupa. Ta sta se zgodila že za novo leto, a bosta danes čudovito zaključila tole čevljarsko poezijo. Letos sem novo leto preživela v Dubaju, kjer ne moreš mimo šopinga, tako da sem domov odnesla dve meni tako ljubi škatli čevljev. Popolne pomladne z oranžno-rumenimi cvetovi so znamke Manolo Blahnik in legendarni modelbutterfly je znamke Sophia Webster. Moram sploh še dodati, da sem na sveže zaljubljena v čevlje?IMG_4416

IMG_3810