četrtek

23

oktober 2014

0

koment.

Zapravljivka: Varčevanje, varčevanje in majhne pregrehe

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Trenutno so (skoraj) vsi moji denarni tokovi usmerjeni v varčevanje za novembrsko potovanje na Havaje, a grešiti je vedno lepo.

Varčevanje, varčevanje, varčevanje je v tem trenutku zame mantra, saj sem ugotovila, da je cenejši del potovanja na Havaje letalska karta, vse ostalo pa je veliko dražje. In čeprav se zadržujem, da ne bi zapravljala – v primerjavi s mojimi običajnimi nakupi mi gre dobro od rok – sem si prejšnji konec tedna vseeno privoščila obisk trgovin. Zavedel me je Festival nakupov in zabave, zato sem se odpravila v BTC, saj veste, “da malo pogledam”.

Gledanje se je hitro spremenilo v vlečenje kartice. V Zari se nisem mogla upreti beli “preveliki” majčki z napisom Limited edition, iz Stradivariusa sem odnesla čevlje in iz Emporiuma Topshop krilo, ki me je k sebi klicalo od pomladi, a sem se klicu upirala. Zdaj, ko je bilo krilo znižano na 27 evrov, pa sem si rekla, očitno mi je usojeno, če me je čakalo toliko časa.

Poleg omenjenih treh sladkorčkov, ki sem si jih kupila, sem kupila tudi darilo za dragega. Letos bo dobil uro Michael Kors. Upam, da tega posta ne bo bral, saj vam bom zaupala, da imajo kar nekaj lepih kosov, čeprav preteklih sezon, v Slowatchevi Outlet poslovalnici v Hali A. Tako da vse ljubiteljice ur Michael Kors, zdaj vest, kako lahko pri nakupu nove ure (tudi zase) privarčujete vsaj 40 odstotkov.ura