ponedeljek

18

maj 2015

22

koment.

5 nasvetov, kako vključiti vzorec zebre v stanovanje

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Verjetno bi še nedolgo nazaj zavili z očmi, ko bi vam nekdo predlagal, da dom poživite z vzorcem zebre, a ta trend se uspešno širi v vedno več domov. Sprožili so ga prav hollywoodski zvezdniki, ki se zdaj bahajo s črno-belo dekoracijo. In kako vpeljati vzorec zebre v stanovanje? Če niste prepričani, koliko detajlov bi bilo v tem vzorcu, se odločite za varno varianto – MANJ JE VEČ!

zebra_new

 1. Dnevno sobo poživite s povštrčki

Vzorec zebre je zelo privlačen, a vpeljati jo v dom, ni mačji kašelj. Če niste prepričani, ali je to res tisto, kar si želite, svetujem, da začnete z majhnimi koraki. Za začetek si privoščite kakšen povšterček, ki bo dopolnil sedežno garnituro. Če boste ugotovili, da vam je vzorec všeč, se lahko zabava nadaljuje v spalnici.

Posteljo prekrijte z zebra pregrinjalom

Zabava z vzorcem zebre se lahko nevsiljivo nadaljuje v spalnici, kjer si lahko posteljo prekrijete s pregrinjalom v potisku zebre. Vsekakor je to poteza, ki je ne boste obžalovali, saj v primeru, da se zebre naveličate, pregrinjalo pospravite v omaro. V kolikor ste za malo bolj drzno različico, se poigrajte s preprogo, ki naj bo do polovice položena pod posteljo, del pa naj gleda izpod nje.

 1. Statement kos – zebra miza

Najbolj drzen in seveda najlepši pa je statement kos. V mömaXu imajo čudovito mizico, ki se bo odlično podala v moderno dnevno sobo z belo, sivo ali črno sedežno garnituro. V takšnem primeru so vsi ostali kosi popolnoma odveč, saj bo mizica vladala dnevni sobi.

 1. Premični kosi – zavese in slike

slika

Ali v svojem domu radi menjate trende? Potem je najbolje, da se odločite za mömaXove zavese ali veliko sliko, ki bo kraljevala na steni. Zavese in slika so popolna izbira, saj so cenovno dostopne, zato menjava ne bo težka odločitev, ko bo na dom potrkali novi trend.

 1. Male zebra radosti

šalice

Ste med tistimi, ki ste pravkar opremili svoj dom, ali med tistimi, ki nimajo radi velikih sprememb. Potem se lahko odločite za majhne le nekaj evrske radosti. Lahko si kupite skodelice s potiskom zebre ali pa svečke, ki vam bodo ob večerih božale romantično dušo. Male radosti so v mömaXu vaše že za nekaj evrov.svečke

V komentar napišite, kaj vam je najbolj všeč v mömaXu in z malo sreče bo škatla z vzorcem zebre vaša.

22 komentarjev

 1. Špela Ograjšek
 2. Tadeja Kerznar
 3. tjasa knafelc
 4. Disa Dizdarević
 5. TINA KRESLIN
 6. Daniela Elbert
 7. Vesna Zakrajšek
 8. Nina Zemljak Rosman
 9. nevenka kastelic
 10. manuela matis
 11. Tadejy Dobriha
 12. Tadeja Dobriha
 13. laura bonutti
 14. Mojca Počič
 15. janja p.
 16. Jolanda Podbregar
 17. petra pogorelc
 18. Tinka Kovač
 19. Tomy Oman
 20. Irena Gregorin
 21. Mateja Porenta