petek

29

november 2019

3

koment.

ADVENT: Adventni koledar Tjaše Kokalj Jerala

Avtor , Objavljeno v Advent

Zelo sem vesela, da vam lahko v zadnjem mesecu leta predstavim svoj osebni projekt, s katerim želim počasiti vas, moji dragi bralci. Cenim vsak klik posebej in to, da nekateri ostajate z menoj že od leta 2013, ko je ta blog ugledal luč. Zato sem se odločila, da v sodelovanju s podjetji, naročniki in agencijami, s katerimi sem delala v letu 2019, z nekaterimi sodelujemo že vrsto let, sestavim ADVENTNI KOLEDAR TJAŠE KOKALJ JERALA, kjer bomo skupaj odštevali dneve do božiča in vsak dan odprli virtualno okence, ki bo prineslo darilo za enega, ki bo pustil svoj komentar pod aktualno objavo.

Kot sem že večkrat omenila, imam rada dolgoročna sodelovanju, ki v tem instant svetu pomenijo neko težo, predanost, kredibilnost. Rada se poistovetim z blagovno znamko, podjetjem, izdelkom, zato sem za vas pripravila nabor izdelkov, ki jih tudi sama uporabljam na dnevni bazi, priporočam, kupujem in za katere resnično lahko rečem, da so del mojega življenja, v modnem, lepotnem ali ‘lifestyle‘ smislu.

In zelo sem vesela ter ponosna, da so ta podjetja že toliko časa z menoj in jaz z njimi, da razumejo moj čas s puncama, moj čas, kadar si vzamem odklop od družbenih omrežji in moj način dela.

Komaj čakam, da vas skupaj pocrkljamo, zato upam, da boste spremljali moje objave na TK SWAT, kjer se bodo nagradne igre tudi odvijale, da pa česa ne boste spregledali, pa lahko sledite tudi TK SWAT na FACEBOOKu ali INSTAGRAMu.

 

Želim vam čaroben december, Tjaša***

3 komentarji

  1. Tinkara Pavlin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.