ponedeljek

2

december 2019

45

koment.

ADVENTNI KOLEDAR – 2. DECEMBER: Knjiga Več kot življenje, MLADINSKA KNJIGA

Avtor , Objavljeno v Advent

Rada bi rekla, da sem knjižni molj. Obožujem knjige, obožujem vonj po novi knjigi in obožujem vonj starih knjig. Rada se jih dotikam, listam, rada jih berem. Rada jih kupujem, podarjam, prejemam. V zadnjem času sem branje malce potisnila v stranski kot, ampak se vračam na dobre stare tire, čeprav mislim, da bo potrebnega še malce časa, da se bom vrnila v staro formo, ko sem na dopustu prebrala tudi več kot 10 knjig 😉 Knjige so večne, lep odnos do njih pa bi rada privzgojila tudi mojima hčerkama, ki jih že zdaj zares obožujeta. Zato sem se posebno vesela sodelovanja z MLADINSKO KNJIGO, ki ima v svoji ponudbi neskončen repertoar knjig za vsak okus.

Za 2. darilo ADVENTNEGA KOLEDARJA smo v sodelovanju z Mladinsko knjigo pripravili še povsem sveže delo avtorja dr. Kenana Crnkića, motivacijskega govornika, predavatelja in avtorja mednarodnih knjižnih uspešnic. Delo VEČ KOT ŽIVLJENJE, vrhunec trilogije življenjesrečauspeh, je napisano v avtorjevem prepoznavnem poljudnem, navdihujočem in berljivem slogu. Knjiga ponuja odgovore na temeljna življenjska vprašanja, kot so: kako se spoprijeti s težavami in skušnjavami, žalitvami ter opravljivimi govoricami, izdajami in razočaranji. Kako se vesti do prijateljev in sovražnikov, kako prepoznati resnično dobroto in prikrito zlo, kako ločiti ceno od prave vrednosti, kako ravnati v dneh sprememb in se modro odločati. Odkrili boste, v kaj je najvarneje vložiti in kaj se najbolj obrestuje, izvedeli, zakaj je gotova samo negotovost in zakaj je treba Bogu verjeti, ljudi pa preverjati. Zakaj pozabiti, kdaj odpustiti in zakaj je tvoje samo, kar daš …

Življenje nam je lahko dovolj. Lahko pa od življenja dobimo več. Ta knjiga je namenjena vsem, ki premorejo dovolj moči in poguma, da krenejo po tej poti. Tistim, ki želijo biti pisci, ne zgolj bralci knjige svojega življenja. Tistim, ki želijo stopiti na pot resničnih velikanov. Tistim, katerih življenje postane najlepša zgodba, kar jih je kdaj bilo.

KAKO DO DARILA?

V komentar napiši, kakšne knjige najraje bereš. Nagradna igra poteka 2. decembra od polnoči do polnoči, nagrajenca bom obvestila po mailu in zapisala v komentarju pod objavo.

45 komentarjev

 1. Simona Pajnkiher
 2. Tea Ilar
 3. Sabina Murko
 4. Jasmina Kopitar
 5. Tjasa Korencic
 6. Tajda Reberšek
 7. Lea Nahtigal
 8. Nina Zemljak
 9. Nuša Tomšič
 10. Katja Remic
 11. Nika Miklavcic
 12. Katja Remic
 13. Nina Perše
 14. Špela Sečnik
 15. Alenka Hiti
 16. Mojca Gorjak
 17. Sanja Tutić
 18. Saska Bagari
 19. Polona Kovač
 20. Patricija Bertalanič
 21. Tina mikec
 22. Marjeta Jelenc
 23. Ana Bukovac Cudic
 24. Tamara Bizilj
 25. Helena Košec
 26. Tamara Štamcar
 27. Anja Dežman
 28. zvonka lokar
 29. Petra Virant
 30. Barbara Hočevar
 31. Ana
 32. Helena Krmelj
 33. Tinkara Pavlin
 34. Ariana Šuligoj
 35. Saša Koletnik
 36. Ariana Šuligoj
 37. Tanja S
 38. Tina Šturm
 39. Lea Oberš
 40. Teja Kralj
 41. Katja Naraločnik
 42. Janja Brlec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.