nedelja

8

december 2019

53

koment.

ADVENTNI KOLEDAR – 8. DECEMBER: Odlična magnezijeva krema z eteričnimi olji Magea (Štartaj Slovenija)

Avtor , Objavljeno v Advent

Če je kdo prava oseba za test magnezijeve kreme, je to moj Klemen. Športnik po duši, je bil po naporni sezoni menjave gum, čist fuč, če lahko tako rečem. Stestiral je že nešteto pomad, olj za razbremenitev mišic, bolečin. In prisežem, ko si je prvič nanesel Magea magnezijevo kremo, je bil ‘blown away’, ne da se tega drugače napisati.

Projekt Štartaj Slovenija spremljam že od samega začetka, ko sem pri njem sodelovala naprej kot stilistka, potem sem se vpela kot uporabnica in nazadnje kot vplivnica. Vsako leto predstavi in na trg ponudi odlične izdelke, ki jih odlikuje inovativnost, kakovost in značka ‘Slovenski izdelek’.

Magea magnezijeva krema je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji: oljem poprove mete, evkaliptusa, zelenke in limonske trave. Ključna sestavina, magnezij, je eden pomembnejših mineralov, ki vpliva na delovanje našega telesa. Podpira delovanje živčnega sistema, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter delovanju mišic. Ideja za produkt je nastala iz mamine ljubezni in skrbi do sina. Enisa Brizani je uporabnost in prednost magnezija spoznala že pred leti, ko se je sin zaradi napornih treningov srečeval z bolečinami in krči v mišicah. V želji, da bi mu pomagala, sem pri raziskovanju spoznala, da je magnezij tisti, ki bi lahko težave omilil.
Krema poleg štirih različnih eteričnih olj, ki se dopolnjujejo po aromaterapevtskem učinku in vonju, vsebuje še kokosovo maslo ekološke pridelave, glicerin in čebelji vosek.

KAKO DO DARILA?

V komentar napiši, kakšne izdelke slovenskega porekla najraje ali najpogosteje nakupuješ. Nagradna igra poteka 8. decembra od polnoči do polnoči, nagrajenca bom obvestila po mailu in zapisala v komentarju pod objavo.

53 komentarjev

 1. Romana Lesjak
 2. Ana Novak
 3. šejla dizdarević
 4. Maja Žitnik Lekše
 5. Sabina Murko
 6. Maja K.
 7. zvonka lokar
 8. Maja K.
 9. Maja Klavz
 10. Marjeta Jelenc
 11. Lea Oberš
 12. Tinkara Pavlin
 13. Lidija Kastelic
 14. Maša Omahen
 15. Alenka Hiti
 16. Nina Zemljak
 17. Pia Rožman
 18. Sergeja Podvršnik
 19. Nika Miklavčič
 20. Tajda Reberšek
 21. Tina Kreslin
 22. Katja Prem
 23. Dolores Polšak
 24. Ziva B
 25. Živa Štiglic
 26. Saska Bagari
 27. Julija Kampijut
 28. Nina Bevc
 29. Polona Kozic
 30. Sara Ring
 31. Tina Mikec
 32. Ana Jakovina
 33. Katja Kokot
 34. Helena Krmelj
 35. Vida Pehan
 36. Romana Kunej
 37. Tamara Štamcar
 38. Mojca Gorjak
 39. Petra Popovič
 40. Nina Marcelan
 41. Eva Balderman Zver
 42. Marija Cankar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.