petek

24

april 2015

0

koment.

Čivava že ima najljubši kotiček

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Imam to srečo, da živim v središču Ljubljane, a imam vseeno atrij in mali zeleni raj. Ta raj s fantom vsako leto znova ozelenjujeva, saj trava vsako leto znova umre, a da imava zeleno poletje, se splača. Lani sva se odločila in staro vrtno garnituro vrgla v smeti ter iskala novo. Iskala sva dolgo, saj se nisva mogla odločiti, čemu naj dava prednost . Udobje, lepota, cena … vse to je bilo potrebno združiti v eno in ta teden nama je uspelo.

IMG_3393

V mömaXu sva našla vrtno garnituro, ki je bila cenovno ugodna, lepa na pogled, kakovostna, da je prvi dež ne bo uničil in še udobna. Kupljeno naloživa v avto in se odpraviva domov, kjer se lotiva montiranja. No, saj je šlo, saj nama je uspelo, vseeno pa sva se vmes spraševala, če se da kupiti tudi zloženo – pač nismo vsi nadarjeni. Ha, ha! Ko sva vrtno garnituro zložila, je prišel najbolj dragocen trenutek – okrasitev s turkiznimi dodatki, ki so letos hit številka ena in proba.

IMG_3395

S svojo čivavo Jo sva se že na prvi pogled zaljubili v najbolj udoben dvosed, saj imaš tako lahko na mehkem tudi noge. Na srečo je čivava majhna in sva lahko obe zleknjeni, ko se grejeva na sončnih žarkih. Letošnje poletje bo res trendi in udobno.

 

Sedežna garnitura, 139 evrov

Vzglavnik, 9,90 evra

Kozarci, 1 evro

Lesena posoda za sadje, 7,99 evra

Turkizna steklenica za vodo, 2,99 evra

PS: Cene sem pisala iz glave, tako da upam, da ni nobene napake 🙂