torek

28

junij 2016

0

koment.

D.O.M.: 10.000 razlogov za prenovo doma

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Če rečem lani, se bom zlagala, saj sem o prenovi stanovanja razmišljala že veliko prej, a lani sem končno zbrala na kup tri najbolj pomembne dejavnike – denar, čas in ideje. Ideje so bile verjetno še najmanjša težava, saj sem jih črpala kar z instagrama in se ozirala proti skandinavskemu slogu. Čas – verjetno ne boste verjeli, a resnično si je potrebno vzeti čas, uskladiti majstre, po trgovinah nakupiti opremo in na koncu vse skupaj sestaviti. Potem pa je tu še denar, ki je verjetno najpomembnejši faktor in zaradi katerega je ta post sploh nastal, saj vam svetujem, da tako dobre priložnosti nikakor ne zamudite.

moja_prenova

Del moje prenove

MömaX vam daje 10.000 razlogov v obliki evrov za prenovo doma. Kako lahko osvojite 10.000 evrov za prenovo? MömaX je 15. junija odprl novo poslovalnico v Mariboru in v sklopu novega odprtja poteka huda nagradna igra, a ne oklevajte, saj imate le še dva dneva za sodelovanje.

Potovanje in 10.000 € za prenovo doma čakata na vas in sta oddaljena le nekaj klikov. Včlanite se v brezplačen Bonus Club! Med vsemi, ki se boste včlanili med 1. in 30. junijem 2016, bodo izžrebali srečneža, ki bo prejel:

– bon v vrednosti 10.000 € za prenovo doma in
– 1.500 € za potovanje po prenovi

Klik na link in z malo sreče boste za prenovo rabili samo še dva dejavnika: IDEJE IN ČAS.

nagradna_igra

KLIK NA SLIKO