sreda

9

maj 2018

0

koment.

D.O.M.: 5 velikih trendov v notranjem dizajnu za pomlad

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Spomladi se nekako vsi malce prevetrimo, čuti se nova energija v zraku, vse je bolj sveže, barvito in polno življenja, zato sem sklenila preveriti, kateri so trendi v notranjem dizajnu, ki so popolni za pomlad in nov veter v domovanju. In ko že govorim o novem in svežem vetru – ta bo od danes naprej ‘pihal’ v Vrtojbi – Novi Gorici, kjer se ob 9. uri odpira nova mömaposlovalnica, v kateri boste lahko našli širok izbor modernega pohištva, dekoracij in izdelkov za dom. Pridite in izkoristite priložnost za nakup številnih izdelkov po otvoritvenih cenah, sigurno najdete tudi kakšno idejo za spomladansko prevetritev stanovanja. Akcije, ugodnosti in TOP nagradno igro preverite tukaj.

Sedaj pa spremenite svoj dom z nekaj mini detajli, ki bodo naredili velik vtis.

1. TEKSTURE

Screen Shot 2018-05-08 at 21.06.23

okrasna blazina SERAFINO, 9,99 eur

Rese, perje, našitki in teksture – vse to boste našli na blazinah, stenskih obešankah, preprogah in dodatkih. Ta trend bo dodal čudovito kakovost ročnega dela v vsako sobo, blazine na kavču bodo dodale neko razgibanost, razkošje, stenske obešanke pa bodo razbile monotonost. 

2. SLADOLEDNE BARVE

sveca-v-kozarcu-s-pokrovckom-aurelie-bela-svetlo-roza-steklo-moemax-modern-living

sveča v kozarcu AURELLE, 12,99 eur

Kdaj pa še sladoled ni bil dober? V mislih imamo čudovite pastele, ob katerih se nam kar cedi iz ust. lahko izberete en odtenek in z njim pobarvate steno, ali pa obnovite star stol, morda pa izberete več odtenkov in si z njimi date duška.

3. ZELENO, KI TE LJUBIM ZELENO

okrasna-blazina-green-leaf-vecbarvno-tekstil-moemax-modern-living

okrasna blazina GREEN LEAF, 7,99 eur

Kljub temu, da je bil zelen odtenek barva leta 2017, se še iz naših domov ne bo tako kmalu poslovila. Prelevila se je v pravo zeleno oazo, zatoskočite do vašega lokalnega vrtnega centra in vložite v nekaj krasnih rastlin. Postavite jih v vsaki sobi, uporabite viseče rastline za police in kamine ter nekaj lepih listnatih lepot za gole vogal in za na mize. Kombinirajte jih z nekaj bujnimi zelenimi kosi, kot je zanimivo naslonjalo, elegantni dodatki, preproga in nekaj stenastih zelenih blazin za dodatno popestritev.

4. TROPSKO

okrasna-blazina-waikiki-2-turkizna-tekstil-moemax-modern-living

okrasna blazina WAIKIKI, 7,99 eur

Podaljšek zelenja je tropsko vzdušje, ki nas takoj spravi v dobro voljo. Pisane barve, divji vzorci, igranje z barvami in mešanjem vzorcev, kjer je pravilo vel je več in smo lahko zelo drzni in pogumni. Pravi čas za igranje bo vsekakor kakšna vrtna zabava.

5. BLEŠČEČE ZLATA

stenska-dekoracija-toy-zlata-trendi-kovina-moemax-modern-living

stenska dekoracija TOY, 39,95 eur

Dobro se ujema z vsemi  barvami in trendi, napisanimi zgoraj in jim doda nekaj glamurja. Je mehkejša od srebra in vsekakor bolj topla, vse pa bo detajlih. Kljuke, okvirji ogledal, namizne luči. Z zlato ni za pretiravati, saj bo že nekaj kosov naredilo učinek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.