sreda

6

september 2017

0

koment.

D.O.M.: Kako s preprostim trikom razdeliti en velik prostor v stanovanju

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Veliki prostori so sicer zelo v trendu kar se tiče domovanja, saj dajejo nek občutek svobode, da prostor zadiha, ampak sama jih včasih še vedno rada ‘pregradim’, da postanejo bolj domači in cosy.

In to je tisto, kar sama iščem pri domovanju, da ni preveč ‘sterilno’ in da je poudarek na tej domačnosti in prijetnemu, toplemu občutku. Če imate tudi sami doma en velik prostor, ali pa en večji prostor, v katerega morate po možnosti postaviti še dnevno sobo, jedilnico, morda tudi domačo pisarno, ali pa kakšen poseben kotiček, potem vam bo naslednji trik prišel še kako prav.

Stene prostor takoj zmanjšajo, ga naredijo utesnjenega, zato imam za vas danes veliko boljšo in predvsem cenejšo rešitev. Sama namreč obožujem regale, ki so se izkazali kot odlična predelna stena med različno namembnostjo prostorov.

regal-pisa-hrast-sonoma-moderno-leseni-material_25QCtT1QhwoSOHdIGYv_PyxZIx8

regal PISAmömaX, 49,90 eur (obstaja tudi v beli barvi)

Ta moderen regal privablja pozornost s svojim modernim dizajnom in praktično funkcionalnostjo. Pribl. 112/114/35 cm (Š/V/G) velik regal v imitaciji hrasta sonoma se zaradi svojega naravnega videza odlično zlije z različnimi slogi. Šest stopničastih razdelkov, ki so razporejeni na treh ravneh, nudi veliko prostora za shranjevanje in vam prepušča, da jih opremite z lastno domišljijo.

regal-pisa-hrast-sonoma-moderno-leseni-material_3yVtb19JJB12O86o-hmk7z97IBg

Super ideja za shranjevanje, ali pa samo za kakšne zanimive detajle dekorja, s katerimi bo vaše domovanje veliko bolj personalizirano in manj sterilno.