sobota

25

marec 2017

0

koment.

D.O.M.: Midve z mamo

Avtor , Objavljeno v Novice

Odnos mama – hči je eden izmed najbolj zakompliciranih. Jaz si ga sicer predstavljam zelo enostavno – kot odnos, ki temelji na prijateljstvu, razumevanju, sprejemanju, spoštovanju, velikokrat pa je žal ravno obratno. Seveda tudi jaz in moja mami nisva popolni v razmerju mati – hči in imava trenutke, ko se skregava, ko si greva na živce, ampak mami je moja najboljša prijateljica.

Je oseba, ki ji zaupam tudi največje ‘skrivnosti’, dvome, bedarije, ki mi gredo skozi misli in je vedno z mano v mojih najlepših in najtežjih trenutkih.

Mama je ena sama. Zelo pogost stavek, še posebno okoli materinskega dneva, ampak zelo resničen. Vanj se ne bi preveč poglabljala, povem lahko le to, da sem vsak dan srečna in hvaležna, da imam takšno mamo kot jo imam. In tega ji ne povem le za 25. marec, to ji povem skoraj vsak teden.

Je moja velika zaupnica, oseba, ki ji ne zmanjka pozitivne energije in pozitivnega mišljenja, vem, da bi vse naredila zame. Tega sicer ne izkoriščam, a je lepo vedeti, da je na svetu nekdo, ki mu tako veliko pomeniš. To ji poizkušam tudi vračati, čeprav se včasih res vprašam, kako to, da sem bila blagoslovljena s tako dobro mamico.

Danes se bova dobili na brunchu v mestu, seveda ji bom tudi tokrat nekaj podarila, zdi se mi lepo, da jo na ta dan presenetim še s čim drugim kot rožicami.

Za vas pa sem pripravila nekaj idej za darila, s katerimi lahko presenetite svojo mamo, tudi malenkost ji bo pomenila veliko, ker je lepo, da se na ta dan spomnimo na lepe skupne trenutke in ji priznamo, da je mama – verjetno – ena izmed težjih vlog v življenju.

Screen Shot 2017-03-23 at 17.11.32

odeja LEO, 19,99 eur

cvetlični lonček GARDEN 2,99 eur

cvetlični lonček SRČEK 2,99 eur

laterna GEORGINA, 1,99 eur