torek

27

februar 2018

0

koment.

D.O.M.: Moja domača pisarna

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

pisalna miza in regal DURHAM, 169 eur in 129 eur

Kotiček, v katerem ustvarjam, pišem in tudi telefonarim, kotiček, v katerem imam stvari, ki me osrečujejo, inspirirajo in opozarjajo na roke oddaje materialov. Vse to je moj domači delovni kotiček, ki sem ga pred časom iz roa dnevne sobe zaradi novoletne smrekice prestavila med kuhinjo in jedilnico in je tam tudi ostal.

Priznam, malce sem se razvlekla v širino, hehe, če sem pred slabimi tremi leti vztrajno zatrjevala, da je vse kar potrebujem 110/58 cm prostora, so se mere danes malce spremenile. Dejansko potrebujem samo toliko, ampak kaj ko sem velika oboževalka dekorja in raznoraznih drobnarij, ki mi veliko pomenijo in jih preprosto moram imeti ob sebi.

Tako na moji pisalni mizi iz serije DURHAM računalniku in rokovniku delajo družbo namizna svetilka, pa okrasna črka T, polaroidni fotoaparat, pa šopek rož za boljše počutje in razpoloženje in podobne malenkosti, ki mi polepšajo dan.

Regal pa je poln spominov iz potovanj, pa poročna knjiga ima mesto na njemu, pa prvi odtisi nogih najinih dvojčic in podobni – za druge prahonabiralci – za mene pa nepogrešljivi spomini.

IMG_7637

nosim srajco in hlače TOM TAILOR

 V kolekciji DURHAM iz mömaXa gre nekako za preplet 2 stilov, skandinavskega in retro in ravno to mi je pri tej seriji najbolj všeč. Ta stil označujeta okusna eleganca in retro stil 50. let, kar daje izdelkom iz linije osebno noto. Kolekcija zaradi jasnih linij in dveh enostavni barvah dovoljuje različne kombinacije tudi z drugimi stili, zato je zelo vsestranska. Pisalna miza je zame nepogrešljiva in izgleda enako kot pred slabimi tremi leti, ko sem jo kupila, zelo zanimiv pa je stenski regal, na katerega lahko postavimo rože, knjige in ostalo dekoracijo, ki jo tako zelo obožujem in ki jo imajo pri mömaXu na pretek.