sreda

15

november 2017

0

koment.

D.O.M.: Mojih TOP 5 kosov notranje opreme, ki naredijo ‘stajliš’ dom

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Saj me poznate – rada imam dodatke, ki so v domovanju sigurno zelo pomembni, a nekaj je tudi ‘večjih’ elementov, ki jim lahko rečemo tudi ‘statement’ kosi in s katerimi bo vaše stanovanje zelo stajliš.

1. Lep in udoben kavč

sedezna-garnitura-velato-siva-bela-umetna-masa-moemax-modern-living_GaEZ6jsVCKnq7xLW_TUwVc6vc_I

sedežna garnitura VELATO

Dnevna soba JE osrednji prostor v vsakem domovanju in kavč je vsekakor glavni kos v tem prostoru. Kakovosten kavč je tisti del sedežne garniture, ki preprosto ne sme manjkati v nobenem stanovanju. Izberite nevtralno barvo tkanine, ki vam bo omogočila veliko svobode pri dekoriranju ostalih elementov v prostoru in boste le z nekaj zamenjavami dekorja prostor takoj spremenili ter popestrili. A vseeno lahko kavč vsebuje tudi nekaj razkošnega – pa na bo to sam izbor strukture tkanine.

2. Kakovostna posteljnina in šik postelja

postelja-aura-siva-tekstil-premium-living_WBy10yNGOfUwd3n7pLUSVnVDlaQ

postelja AURA

Kakovostne rjuhe delujejo prefinjeno in na njih se počutimo kraljevsko. Za dobro posteljnino se splača odšteti kakšen evro več. Posteljni okvir pa naj bo prav tako malce bolj poseben, da se boste v postelji počutili kar se da udobno. Jaz sem za visoke postelje in razkošne posteljne okvirje, ki so povrhu vsega še oblazinjeni!

3. Brezčasna preproga

ovcja-koza-jenny-meta-zelena-tekstil-moemax-modern-living_pdsBLOWY_dhlf3sypIZi58wxg2c

ovčja koža JENNY

Cenovno ugodne bombažne preproge so vsekakor priročne, ampak lepa in kvalitetna preproga je znak, da živite v prefinjenem stanovanju. Za bolj drzen videz si omislite preprogo iz goveje kože ali ovčje volne, ki jo lahko položite preko druge, bolj poceni preproge. Meni osebno so tudi všeč grafični vzorci pri preprogah, ki v trenutki popestrijo prostor!

4. Prepoznaven vonj

svecnik-maggie-prozorna-steklo-moemax-modern-living_qTRwUaXALR2VlxxnmUQ3IxbkmPQ

svečnik MAGGIE

Sveče naredijo prav posebno atmosfero v domu in jaz sem njihov fen že nekaj časa. Izberite vonj, ki vam je še prav posebej pri srcu. Z njim boste prebudili svoje čute, vnesli v prostor svoj karakter, zagotovo pa ga bodo opazili tudi vaši gosti.

5. Sveže cvetje

Cvetje morda res ni bistven del doma, ampak priznati morate, da rastline poskrbijo za poseben čar v vsakem prostoru. Gre za preprost dodatek, ki vsako stanovanje ali hišo spremeni v topel dom. In še top scenografija so! 😉