torek

30

januar 2018

0

koment.

D.O.M.: Pomlad v domu

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Zame pomlad pride v naše stanovanje, ko pridejo tudi prvi šopki tulipanov. Takrat kar naenkrat postane vse bolj živahno, barvito, spet začnem vnašati barve v stanovanje pa tudi v svoja oblačila. In te barve kar naenkrat dobijo pastelni pridih. To je namreč zame pomlad, zavita v romantične pastelne in bonbonaste odtenke.

In to so tiste male, preproste stvari, ki ti polepšajo dan. Takšen je tudi naziv nove pomladne kolekcije najbolj dišečih sveč Yankee Candle, ki v trenutku spremeni vaš dom v pomladni cvetlični vrt.

IMG_3691

Kolekcija ENJOY THE SIMPLE THINGS je ovita v pastelne barve, ki kar kličejo po pomladi in v vaš dom prinašajo 4 nove vonje – RAINBOW COOKIE, ki je vonj po lahkih in mehkih piškotih, ki se kar topijo v ustih, s sadjem in sladko vaniljevo kremo. Ta je iz celotne kolekcije tudi moja najljubša, takoj za njo pa je SUN-DRENCHED APRICOT ROSE, vonj razkošnih in čudovitih marelic ter mehkih cvetov v popolnem razcvetu.

IMG_4443

Ti dve svečki krasita naš dom in dišita v dnevni sobi in jedilnici, vonj A CALM AND QUIET PLACE pa imam v kopalnici, ker gre za meditativno dišavo, ki je uravnotežena z nežnim jasminom, ščepcem pačulija in toplino jantarja ter mošusa.

Svečke res pričarajo posebno vzdušje in čeprav jih čez dan zaradi punčk ne prižigam, si z možem zvečer z njimi rada pričarava malce bolj romantično vzdušje. So pa tudi enkratno darilo za nekoga posebnega. Z vonjem SWEET NOTHINGS, ki je topel, mehek in sladek vonj sem pred kratkim tako razveselila taščo za njen rojstni dan.

S kodo TJASA15, ki jo vpišete ob koncu nakupa in ki vam prinaša 15% popust pa bodo svečke sedaj bližje tudi vam in s tem obljubljeno tudi prihod pomladi 😉