sreda

26

julij 2017

0

koment.

D.O.M.: Popoln lepotilni kotiček

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Po popolno lepotnilno mizico sedaj ni treba več do Avstrije, ampak jo dobite že v Sloveniji. Romantični vanity sem našla v mömaXu in poleg tega, da v kateremkoli prostoru (lahko jo imate v spalnici, kopalnici ali celo v dnevni sobi) izgleda izjemno, je tudi zelo priročna. V njej boste tudi organizirali celotno kozmetiko, ki jo imate, da je ne boste nikoli več izgubili ali kam založili.

Ta prekrasna kozmetična miza bele barve in lesa zagotovo privlači vse poglede nase. Približno 81/128/40,5 cm (Š/V/G) velika miza je romantičnega, razigranega videza in nudi veliko prostora za vašo kozmetiko in kozmetične pripomočke. Ima 5 predalov in pavlovnije, nastavek za ogledalo in noge iz topola. Površina je iz varnostnega stekla, kar pomeni, da je miza enostavna za čiščenje in odporna na praske. Je valovite oblike in bo s svojim velikim prostorom in predali poskrbela, da boste vsak dan izgledali čudovito.

Screen Shot 2017-07-11 at 14.05.54

1. okrasna blazina FLORENTINE, momax, 9,99 eur

2. okrasna blazina ROSALINDE, momax, 9,99 eur

3. kozmetična miza SARA, momax, 149 eur

4. škatla za nakit MIA, momax, 34,99 eur

5. cvetlični lonček VICKY, momax, 3,99 eur

6. vaza PLANCIO, momax, 5,99 eur

7. dekorativna škatla KRISHNA, momax, 19,99 eur

Sama si lepotilni kotiček rada urednim še s kakšnim cvetjem in dodatno dekorativno škatlo, v katero spravim kakšno dragocenost ali dve. Za udobje poskrbim s kakšno okrasno blazino ali dvema, da je kotiček res popoln.