torek

26

julij 2016

0

koment.

D.O.M.: Vse za popoln piknik

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Eden izmed večjih poletnih radosti so zame zagotovo pikniki. Druženja s prijatelji, sorodniki na sproščenih piknikih v naravi, kaj je lahko še boljšega?

Ko sem še hodila v šolo, je bilo najslabše imeti rojstni dan med počitnicami. Katerimi koli, najslabše pa ga je bilo imeti v poletnih mesecih, kajti takrat si zelo težko dobil vse sošolce in prijatelje na kup za praznovanje. Sedaj, ko smo odrasli, pa se mi zdi nekaj najlepšega, da lahko prijatelje ali sorodnike povabiš na sproščen poletni piknik nekam v naravo, ali pa tudi domov, če imaš le nekaj vrta za družbo, ki je rada tudi malce aktivna in se na celodnevnem druženju spontano zgodijo kakšne igre z žogo, ali kaj podobnega. Vse bolj postajajo priljubljeni tudi najemi prostorov okoli gozdičkov, jezer in podobno.

Za dekoracijo piknika ne rabimo prav nič komplicirati, velikokrat se najbolje odnesejo prav papirnati krožniki in plastičen pribor, jaz pa sem v  mömaxu naletela na prikupne izdelke iz plastike, ki so  me navdušili zaradi svoje pisanosti in barvitosti, plastični izdelki pa so prav tako super ideja in rešitev za piknike, ker so bolj trpežni, lepše izgledajo in še večkrat se jih da uporabiti!

Image-1

set slamic mömax, 1,49 eur

set za solato mömax, 1,99 eur

servirni krožnik mömax, 5 eur

krožnički mömax, 1,99 eur

skodelice mömax, 6,99 eur

kozarci mömax, 1,79 eur

sklede mömax, 3,49 eur