sreda

2

september 2015

0

koment.

Delno slovenska Calvin Klein obleka

Avtor , Objavljeno v Novice

Oblikovalka Jessica Jagec se je pred leti odpravila v London, saj je bila prepričana, da tuj modni svet ponuja veliko priložnosti in ni se motila. Morda si pri poklicu oblikovalka vsi predstavljamo nekoga, ki oblikuje obleke, a Jessica je našla svojo strast v ustvarjanju potiskov. Že nekaj let uspešna pri ustvarjanju potiska.

Njeno blago je bilo videno že v H&M Home kolekciji, Kookai, PJ Luxe, ASOS, Rebecca Taylor in zdaj še pri Calvin Kleimu, kar je zagotovo poseben uspeh.

Iz Lonodna se je javila Jessica, ki je presrečna nad novim uspehom, čeprav je vedela, da bo pri Calvin Kleinu: “Prodala sem jim že lepo število printov, tako da sem vedela, da bo slej ko prej kakšen moj. Obiskala sem jih v New Yorku, ko sem bila na poslovnem potovanju in bila navdušena nad dejstvom, kako mladi so vsi njihovi oblikovalci.” Jessica pa kljub temu, da proda veliko printov, ne ve, kje, kdaj in kako bodo uporabljeni: “Ta potisk sem našla popolnoma po naklučju in sicer že malo pozno, ko je v Angliji  razprodan. Pogosto je tako, da marsikateri potisk verjetno odide mimo mene, ker skozi Keergordon print design studio prodajamo tolikim različnim znamkam, da je nemogoče vse slediti.”

In kakšni so občutki, ko vidi, da je del oblekepriznane blagovne znamke njen: “Kljub temu, da to delam že več kot dve leti, še vedno včasih ne morem verjet, da gre neka fotografija, ki sem jo posnela ponoši v dežju, na toliko oblek in toliko različnih trgov. Seveda sem še vedno polna entuziazma in včasih sploh ne morem verjeti, da je to dejansko moje!”