nedelja

20

oktober 2013

0

koment.

DIY: Kako do kulsko raztrganih kavbojk

Avtor , Objavljeno v DIY

Danes sem šmiglala in rezala. Trgala. Napela sem vse sile in prišla do novih raztrgank.

photo.PNG

Potrebujemo:

– kavbojke

– škarje ali nož (previdno z njim ali njimi!)

– smirkov papir (bolj nežen)

– marker

Najprej zgodba … Zgodba mora biti. Se spomnite prve kolekcije Rihanne za River Island? Jaz se jo zagotovo 🙂 Takrat je ves denim pošel zelo hitro, zato sem si kavbojke z dvojnim pasom kupila na eBayu, kjer zaloga tudi ni bila najbolj prijazna do moje konfekcijske številke. Ker 36 niso imeli, sem si naročila 38 ali 40, ne spomnim se več, listkov na hlačah pa nimam več, kmalu pride razlaga zakaj ne 😉

In pridejo kavbojke, ki sem jih tako čakala. Seveda bi v njih lahko spravila še eno Tjašo, nekaj časa sem bila jezna sama nase, potem žalostna, v glavnem bila je cela drama. Pa mi mami predlaga, da jih naj dam zožati. Da skrajšam, domov sem dobila tako ozek zgodnji del kavbojk, da niti dihtati nisem mogla, zato sem zgodnji pas odrezala in ostale so mi te zeeeeeeh dolgočasne temno modre kavboje. Ki sem jih danes vzela v roke in naredila bolj trendovske.

photo 1

 

Najprej sem jih morala malce ‘znucati’. Uporabila sem nežnejši smirkov papir in se lotila dela. Ko sem bila zadovoljna s svetlejšimi lisami na kavbojkah, sem v roke prijela škarje in jih začela rezati. Ali bolje strgati.

photo 2

 

Ko so se začele raztrganine večati in postajati vse bolj bele, sem nehala. Zaradi drugačnosti, sem nekaj belih lis še pobarvala z oranžnim markerjem in to je vsa umetnost.

photo 3

 

Jaz sem zelo zadovoljna, zdaj jih bom morda končno prvič po enem letu (?!?***$%”%(%=”‘!)==?!?*) oblekla 🙂

 

Tjaša