nedelja

28

april 2013

0

koment.

DIY: Ustvari si galaksijske superge

Avtor , Objavljeno v DIY

 
Verjetno ste že opazili, da je letošnji trend tudi galaksijski potisk, a čisto vsega ni mogoče dobiti v trgovini, zato si lahko z malo ustvarjalnosti, čevlje naredite sami.
 
POTREBUJEMO:
– superge
– barve za blago
-čopiče, palčke, blazinice za barvanje
– selotejp za zaščito belega robu
 
 

 

 
Priznam, da sem mislila, da izzivu ne bom kos. Zato sem si najprej ogledala nekaj diy galaxy filmčkov na YouTubu, nato pa sem se pogumno lotila barvanja. Kot prvo se odstrani vezalke in oblepi rob podplata. To boste najlažje naredili kar z bolnišničnim selotejpom.
 
Začne se barvanje. Celotno površino sem prebarvala s svetlečo črno barvo, nato pa sem nanjo nanašala modre in rožnate odtenke. več kot je barv, bolj se mešajo in učinek mlečne ceste bo boljši.
 

Čajno svečko sem vzela za model. Pritisnila sem jo ob blago in okoli nje nanesla svetlejšo barvo, kot je bila pod njo. Dobila sem krog, skozi katerega sem narisala “prstan” in mali saturen je bil narejen. S palčkami in srebrno barvo sem narisala še nekaj zvezd in čevlji so bili narejeni. Na zunanji rob sem prilepila še nekaj ogledalčkov, da je kiči do konca, a jih lahko z lahkoto odstranim, če mi ne bodo več všeč.

 Drugi čevelj sem pobarvala tako, da sem si približno ogledovala prvega, a seveda je nekaj razlik.

Celotno ustvarjanje je trajalo kakšno uro, sušenje pa kakšen dan, tako da le pogumno.

Ustvarjala: Katja