sreda

28

september 2016

0

koment.

DIY: Vojaška jakna z našitki

Avtor , Objavljeno v DIY

jakna ETIKETA SHOP, 34,90 eur (s kodo TJASA10 dobiš 10% popust)

Jakna z vojaškim vzorcem je trenutno velik hit v modnem svetu in že nekaj časa sem na misiji iskanja popolne. Daljša jakna z vojaškim vzorcem, izgleda srajce, je eden najbolj priljubljenih kosov pri modnih blogerkah, zato je skrajni čas, da jo oblečem tudi jaz. Primerna je za začetek jeseni in lahko jo kombiniramo na zelo različne stile in načine.

V spletni trgovini ETIKETA SHOP sem našla popolno. Ravno prav lahkotna, da jo lahko nosim skoraj kot samostojen zgornji kos kot srajco in ravno prav kot jakna, da jo lahko kombiniram tudi s tunikami, majicami in podobno. A vseeno jaz ne bi bila jaz, če je ne bi želela malce poosebiti, narediti bolj posebno, bolj unikatno. Našitki so še vedno zelo v trendu, zato sem sklenila, da jo popestrim s setom našitkov, ki sem ga kupila v Bershki.

FullSizeRender_1

POTREBUJEMO:

  • jakno
  • našitke
  • likalnik in likalno desko
  • krpo

fullsizerender_2

Gre za zelo preprost postopek. Kupljene nalepke najprej postavimo na želeno mesto na jakni, prižgemo likalnik na srednjo ali najvišjo moč, na nalepko položimo čisto kuhinjsko krpo in likamo na tem mestu približno 20 sekund. Preverimo, ali se je nalepka prijela in postopek ponovimo z drugo nalepko ali našitkom, dokler nam jih ne zmanjka. Jaz sem se odločila, da okrasim žepe in dodam detajl na rokavu.

fullsizerender_3

Rezultat je unikatna jakna z vojaškim vzorcem, ki jo zardi stila nalepk rada kombiniram z roza barvo – na primer pri supergah ali zgornjem delu.

fullsizerender