torek

18

april 2017

27

koment.

GOODYBAG: Moja pomladna favorita znamke Bell HYPOAllergenic

Avtor , Objavljeno v Goodybag

Že slabi dve leti sem ambasadorka znamke Bell HYPOAllergenic, to pomeni, da pomagam pri promociji izdelkov, pri testiranju in samih izkušnjah, ki jih delim z vami in vesela sem, da so izdelki tako dobri, da za svojimi izjavami stojim 100%.

Moja trenutna pomladna favorita sta vsekakor mat tekoča šminka v odtenku 02 in lak za nohte v prav tako zelo pomladnem odtenku. Želim, da tudi ena izmed vas preizkusi dvojček, brez katerega to pomlad skorajda ne grem iz hiše.

PODROBNEJŠI OPIS UPORABNIŠKE IZKUŠNJE sem zaupala tudi v novem YouTube videu:

Dolgotrajni zračni lak za nohte ima nasičeno in obstojno barvo. Moderna zračna formula omogoča oskrbovanje nohtne plošče s kisikom, tako da se kisikove molekule pod slojem laka prosto zamenjujejo. Po zaslugi nanosa kvalitetnih polimerov je izdelek bolj odporen na odrgnine, krušenje in luščenje. Krtačka, ki se prilagodi vsem tipom nohtov, omogoča natančen nanos laka brez madežev. Izdelek je testiran pod nadzorom dermatologa.

Tekoča šminka za nenavadno dolgoobstojno obarvanje ustnic s posebno formulo ustnice naredi gladkejše in jih enakomerno obarva z mat učinkom. Že mala količina tekoče šminke je dovolj, da ustnice dobijo intenzivno barvo, ki traja več ur. Ustnic ne zlepi in jih ne izsuši.

KAKO DO NAGRADE?

Povsem enostavno! Pofočkaj se v komentar pod objavo na blogu in potem samo drži pesti, da te izžrebam. Časa imaš do nedelje, 23. aprila, ko se nagradna igra izteče.

 

Nagrado dobi KATJA OZMEC

27 komentarjev

 1. Urška Bedek
 2. Saška Srnec
 3. Maja Cajner
 4. janja p.
 5. Teja Malchov
 6. Jolanda
 7. Bernarda Brus
 8. Ursa T.
 9. Klara Meden
 10. Nina Bevc
 11. KATJA OZMEC
 12. Nina Mišetič
 13. Sara Krneta
 14. Masa omahen
 15. Vlasta Klavora
 16. Mateja Mali
 17. Urška Novak
 18. Anja Predikaka
 19. Nika Benedik
 20. Laura Slapničar
 21. Ursa kocjan
 22. zvonka lokar
 23. TINA KRESLIN