petek

27

januar 2017

20

koment.

GOODYBAG: Popolno valentinovo darilo – zmenek v škatlici

Avtor , Objavljeno v Goodybag

Podari paketek je znamka, katere poslanstvo je narediti nekaj svojega, drugačnega. Zasnovali so tematske darilne pakete, ki temeljijo bolj na doživetju in osebni izkušnji kot pa zgolj na postopku izročitve nekega izdelka drugi osebi. So popolni rešitelj situacije, ko bi nekomu rad pripravil lepo presenečenje ali personalizirano darilo, pa ne veš čisto, kako to storiti. Vsak paket v njihovi ponudbi je oblikovan tako, da vsebuje tri komponente: izdelke, njihove opise ter nasvete, kako jih uporabiti. Igre, kvize, kupone, recepte, nasvete (ki se razlikujejo od paketa do paketa). Skrivne sestavine, ki so malo predrzne in lepo zaokrožijo celotno vsebino paketa.

img_2284

Ker je pred nami mesec ljubezni, TK SWAT v sodelovanju z ekipo PODARI PAKETEK enemu izmed vas podarja paket POPOLNI ZMENEK.

img_4932

Je zmenek v škatlici, katere vsebina zajema vse najpomembnejše komponente, da bo vaš zmenek uspel kar se da dobro. Vsebuje pozornost. Vsebuje vzdušje. Vsebuje igre. Vsebuje spomine, ki se bodo šele zgodili. Vaša naloga je samo poiskati primerno lokacijo, pa naj bo to klopca v parku, hrib z razgledom ali pa kar domača dnevna soba.

img_2330

Vsebina: Izbrano vino z dvema kozarčkoma na pecljih, da se ustvari vzdušje. Cvet za damo. Obesek za ključe iz dveh delov. Ključavnica za zaljubljence, da »zaklenete« svojo ljubezen. Igra, ki vaju bolje poveže. Seznam zanimivih in zabavnih vprašanj, da se še bolje spoznata. Love kuponi, katere lahko unovčita in se ob tem zabavata, saj vsak zadane. In seveda nekaj skrivnih sestavin 😉

KAKO DO NAGRADE?
V komentar zapišite najlepši spomin na valentinovo. Časa imate do ponedeljka, 6. februarja, ko sem nagradna igra izteče in bova izžrebali nekoga, ki bo prejel popolni zmenek.

20 komentarjev

 1. Nataša Pečečnik
 2. Marija cankar
 3. Danijela Zdravković
 4. Sandra Jušić
 5. Sonja dajčman
 6. Mateja Vagner
 7. Sanja Sever
 8. Klara Špelič
 9. Vesna
 10. Mojca Slanc
 11. Maja Hanžekovič
 12. Martina Javornik
 13. TINA KRESLIN
 14. Ksenija Ravnjak
 15. Špela Lakovič
 16. UrškaP