četrtek

31

marec 2016

0

koment.

H&M odprl spletno trgovino za Slovenijo

Avtor , Objavljeno v Novice

H&M je danes naznanil odprtje težko pričakovane spletne trgovine za Slovenijo.

V spletni trgovini H&M bodo kupcem na voljo podobne kolekcije kot v fizičnih trgovinah, s tem pa bodo dobili dostop do široke palete oblačil in modnih dodatkov za ženske, moške, najstnike in celotno linijo za otroke. V ponudbi bodo skozi vse leto tudi ekskluzivni kosi, ki bodo na voljo zgolj na spletu.

V spletni trgovini H&M bodo na voljo tudi izdelki z oddelka H&M Home, kar bo s sezonsko izbiro izdelkov v vaš domu prineslo H&M-ov občutek za modo in zabavo. S prihodom spletne trgovine bodo slovenski kupci dobili neposreden dostop do dodatkov za dom po najugodnejši ceni.

“Navdušeni smo, da bomo odprli spletno trgovino za Slovenijo,” je povedala Claudia Oszwald, deželna direktorica H&M za Avstrijo, Slovenijo, Hrvaško in Srbijo. “Ta pomemben mejnik v celoti zaokroži H&M-ovo večkanalno ponudbo. Skupaj z 12 trgovinami v Sloveniji bodo naši slovenski kupci imeli 24-urni dostop do naših najboljših modnih kolekcij in kolekcij za dom tudi preko svojih računalnikov, mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov, kjerkoli v Sloveniji.”

Ob prihodu e-poslovanja bo H&M kupcem ponudil tudi številne odlične otvoritvene ponudbe v spletni trgovini. Novi naročniki modnih spletnih novic Newsletter pa bodo prejeli 25-odstotni popust na najljubši izdelek.