ponedeljek

3

avgust 2015

0

koment.

Horoskop od 1. do 8. avgusta

Avtor , Objavljeno v Horoskop

OVEN (21. mar – 20. apr)

Soboto boste začeli zelo svojeglavo, odločeni, da še tako nemogoče ideje hitro uresničite, zato boste številnim stopili na živce. Nekaj potrpežljivosti boste vseeno potrebovali, preden boste zadovoljni z razpletom dogodkov, a če boste čustveno stabilni, vam bo uspelo. Ponedeljek prinaša spodbudne finančne dosežke, hkrati pa tudi veliko čutnosti, s katero boste osvajali. Pazite, saj se lahko prebudijo stare in pozabljene strasti, na katere ste že pozabili, pozneje pa boste z njimi imeli več dela, kot si želite. Preostanek tedna boste reševali čustvene zaplete in iskali notranji mir, ki se vam izmika.

BIK (21. apr – 21. maj)

V ospredje bodo stopili odnosi, predvsem partnerski odnos, ki potrebuje osvežitev. Morda se ne zavedate, kaj imate, morda si želite spremembe, vsekakor pa ne hitite v vratolomne odločitve, saj vas bodo vodila nestabilna čustva, poleg tega pa vas lahko pokliče preteklost in nerazrešeni odnosi. Svoje počutje lahko nekaj časa skrivate, potem pa bo treba prijeti življenje za roge in postaviti nova pravila igre. Lahko, da partnerju (ali drugim) ne bodo najbolj všeč, a s tem se ne boste preveč ukvarjali, čeprav se morate zavedati, da boste potrebovali tudi podporo ljudi, ki so vam blizu, in včasih pozabiti na svoj ponos.

DVOJČKA (22. maj – 21. jun)

Razpoloženi boste za zabavo brez obveznosti, predvsem pa se ne boste pustili tako zlahka ujeti v odnos. Seveda to vsem ne bo všeč, partner vam bo povedal svoje, nedeljo pa izkoristite za glajenje nasprotij med vama. Ponedeljek boste začeli z idejami, ki jih boste na začetku razumeli morda le vi, partner pa vam lahko pomaga pri njihovi uresničitvi, le ostanite na realnih tleh. Sredina tedna bo ponovno obudila razlike med vama s partnerjem, lahko tudi stare zamere, ki jih boste reševali dalj časa, kar pa še ne pomeni, da si ne boste vzeli čas za nežnosti. Nasprotno, vaši erotični energiji se partner pač ne bo mogel upirati.

RAK (22. jun – 22. jul)

Razmišljali boste bolj svobodoljubno in samostojno, kot bi si partner od vas želel, kar bo za seboj potegnilo nekaj slabe volje. A zamera ne bo trajala dolgo, saj vas Mars v raku dela zelo seksapilne, skupaj s Soncem v levu pa tudi žareče in opazne. Popazite na stanje v denarnici, če ne želite prositi za pomoč, sicer pa se obrnite na partnerja in skupaj naredita načrt, kako iz finančnih težav. V sredini tedna se bo zamajala situacija v službi, morda dobite nove nadrejene, morda pa se samo ne boste razumeli z njimi, a že v četrtek bo dovolj priložnosti, da dokažete, da brez vas pač ne gre. Konec tedna bo stresen.

LEV (23. jul – 22. avg)

S partnerjem si bosta močno nasprotovala v mnenjih, vendar tokrat ne trmarite, ampak priznajte svoje napake in se pogovorite o težavah. Ne bodite preponosni in pokažite svoja prava čustva, da bo partner najprej uvidel, da je (še zmeraj) ljubljen, v zameno pa boste oboževani. Začetek delovnega tedna bo dokaj naporen, nenadoma ne bo več časa za ljubezen, saj se bo treba posvečati skrbem v službi. Z določenimi idejami ta hip pač ne morete prodreti, lahko pa pripravite teren zanje in jih predvsem predstavite pravim ljudem. V ljubezni bo burno, lahko se prebudijo strastna čustva do osebe v preteklosti.

DEVICA (23. avg – 22. sep)

Čeprav je vrhunec poletja, vas volja do dela ne bo zapustila, ampak boste od izvirnih zamisli kar pokali. Pomislite, da si kdaj lahko vzamete tudi čas za partnerja, ki vas nestrpno čaka. Ponedeljek je vajin dan, izpolnite ga z izkazovanjem nežnosti in strasti, saj boste dobro energijo potrebovali še ves teden, sploh če se pojavijo skupne finančne težave. Spet se boste zapletli v vroč prepir, ki ga boste rešili še na bolj vroč način, a težav na dolgi rok še ne bo konec. Delovni teden boste zaključili zelo produktivno, a v dvomih, ali ste na pravem mestu ob pravem času. Sobota bo napeta, trpeli bodo odnsi z bližnjimi. Potolažite se z nakupom nečesa lepega.

TEHTNICA (23. sep – 22. okt)

Prijetna sobota se bo prelevila v napeto nedeljo, ko si boste z partnerjem kategorično dokazovali, kdo ima prav in je glavni, a z malo notranje trdnosti ste lahko zmagovalec, čeprav trajalo ne bo. V ponedeljek boste še kot v raju, potem pa se bodo spet pojavile razpoke v partnerstvu, stara nasprotja in ljubosumje. Hoteli boste več, kot vam trenutno lahko nudi partner, in če tea ne boste dobili, boste postali čustveno napadalni, čeprav je jasno, da vam z izsiljevanjem ne bo uspelo. Samo dober seks tokrat ne bo pomagal, zagotovo pa se vprašajte, kaj muči vas, in se šele nato ukvarjajte s partnerjem.

ŠKORPIJON (23. okt – 21. nov)

Doma vam bodo očitali, da vam gre po glavi le delo, a kaj, ko vi v njem uživate in ga jemljete bolj kot zabavo, kjer lahko uspešno prodirate s svojimi prebliski. Prav zato se boste odločili, da bo nedelja nekaj posebnega, partnerja pa boste vse do torka razvajali s pozornostjo – predvsem med rjuhami boste znova dokazali, česa ste sposobni. Delo bo teklo gladko, pojavile pa se bodo težave z avtoriteto, pri nekaterih škorpijonih se lahko razvije tudi romantična simpatija v službi. Časa zanjo ne bo veliko, saj se boste borili za svoj položaj, a dovolj, da vam zmeša štrene. Konec tedna boste začeli napeti in po svoji stari navadi se boste najbolje sprostili s seksom.

STRELEC ( 22. nov – 21. dec)

Uživate v lahkotnosti druženja, ki jo s seboj prinaša poletje, in se nimate namena omejevati, zato pa bo partnerju vaša svobodoljubnost načela živce. Saj si boste vzeli k srcu, a po svoje se boste požvižgali na pravila, ki jih postavlja nekdo drug. Pozornost boste v začetku tedna preusmerili v delo, kjer vas čakajo nedokončane obveznosti, prav tako pa boste imeli priložnost, da popravite odnose, kjer se je nabrala zamera. Premislite, ali imate skrivne sovražnike, ki vam za hrbtom mečejo polena pod noge, in se zahvalite svoji intuiciji, preden ukrepate. Morda bo dovolj že to, da verjamete vase, služba pa vas bo obremenjevala ves konec tedna.

KOZOROG (22. dec – 19. jan)

Neverjetno, ampak tudi vi ste lahko tako zapravljivi, da vam denar kar leti iz rok, res pa je, da se znate zaustaviti, saj veste, da se z njim ne da kupiti ljubezni. Za partnerja si boste vzeli čas v začetku tedna in ga osvojili s svojo očarljivostjo, ki jo hranite za posebne primere, a treba se bo posvetiti tudi delu. To vam nikoli ni težko, vendar pa prej poskrbite, da bo doma vse v redu, sicer ne boste mirno opravljali svojih dolžnosti. Četrtek prinaša nekaj težav v ljubezni in morda vam uide kakšna grda opazka, a vse boste popravili v petek in med koncem tedna, če boste le znali partnerju odstopiti prvo mesto.

VODNAR (20. jan – 18. feb)

Partner si vas bo lastil, vi pa boste uhajali po svoje s prijatelji in se požvižgali na pravila igre. Seveda to ne bo minilo brez posledic, prve razpoke v odnosu se bodo pojavile že v nedeljo, a vi ne boste delali panike, saj ste prepričani, da je v temelju vse v redu, zato boste le pometli po površju in se posvetili delu. Odlično vam bo šlo, urejali boste nedokončane obveznosti in iskali ravnotežje v odnosih s sodelavci, ki bi radi ukazovali drugim. Stvari se bodo zakomplicirale v sredini tedna, ko se bo za prevlado v odnosu začel boriti tudi partner, vi pa se boste v izogib nesporazumom raje umaknili. Konec tedna boste preživeli po svoje, komur to ne bo prav, bo vseeno.

RIBI (19. feb – 20. mar)

Tako obremenjeni boste z delom, da vas bo na poletje spominjala le vročina, namesto da bi goreli od ljubezni. A kaj, ko ni vse idealno, saj boste za partnerja deloholik, ki si ne zna vzeti časa za romantiko v dvoje, čeprav boste vtis kljub vsemu znali popraviti med rjuhami. Morda res preredko in ne dovolj, da partner ne bi bil ljubosumen. Ne iščite krivca, ampak se potrudite vzrok za težave poiskati v sebi, predvsem pa pustite domišljijo pri miru in naj štejejo le dejstva. Ljubezenske zadeve se bodo uredile do konca tedna, nekaj težav pa vas še čaka v službi, saj bi vas nekdo/ nadrejeni lahko vzel na piko in od vas zahteval še več truda.